PROJEK ANAK YATIM DAN ORANG MISKIN: Location


Atas cadangan seorang pelopor blog aku dan seorang lagi pelopor blog (Razor) telah menjumpai tempat ini pada tengah hari 1 feb 09. Dan dengan rasminya rumah ini akan menjadi tempat yang akan kita lawati. So, kepada pelopor blog yang lain jalan kan tanggungjawab anda.

20 comments:

razor said...

berikan sedikit jam lagi untuk menyiapkan tugasan mengalihkan sesi temubual kita ke bentuk karangan..

insyaAllah, malam nanti saya post.

eliza said...

semoga semuanya berjalan lancar... :)

LifeSaver said...

apa tanggungjwab sy??sy support kamu2 org dari blkg~

Dato Paduka Masri said...

razor- ok....

eliza - kais doa2 ja a....

lifesaver - awk nak bertanggungjawab sebagai pe??? awak nak pegikan....

FarahDiana said...

yg bgtau aritue ke??

FarahDiana said...

mcmane ngan keadaan umah??

sgt2 daif??

mcmane ngan sokongan blogger yg nk join nnti??

oke??

aa.... ad snap gmbr2 len x??

nk tgk....

boleh x??

BudAk hijAu said...

gud job bro!!

vidadarisakura said...

setapak?

dimana tu?
lalalaala

main tapak2 aku tahu la..hee

ab geldofg said...

slamt bramal bro

Dato Paduka Masri said...

farah diana - haah... yg hr tu... gmbr xde la... ni pun main amik je kat google...

hijau- thanks

vida- kL ba.... ko main tapak2 jg ka???

ab- ko kena pegi bro... hahahaha

NaD said...

kalau aku nak derma slain dari duet boleh dok???
aku tau danau kota tu kat ne...
dekat ngan stapak kan??
tapi..
aku tak pasan la umah anak yatim tu katne...
hurm....

Dato Paduka Masri said...

nad- jumpe on 8 hb la senang....

Dani Izwan zainol said...

akum brader..tumpang tanya..aku dah berminat nih..cuma kena tgk 8hb tu cmane nnt..kalau takde papehal insya allah, sampai la aku. btw, dekat mane aku boleh dapat tentatif majlis ni? maksudnya ape program yg buat hari tu

Dato Paduka Masri said...

dani- program hari tu adalah gotong royong nak bersihkan rumah tu... dan ade beberapa sumbangan untuk budak2 tu...

Nurul Harun said...

dekat setapak eh.
tahu setapak kt mana.
tp rumah anak yatim tu tataw.
kt mana eh?
wargh.
mungkin nurul boleh dtg membantu!

Dato Paduka Masri said...

nurul- dtg la... k... i'll wait 4 u... he....

sutera putih said...

czner ekk?????,,,
(blurrr),,,
huhuhuhu,,,
wish all of u,,,gud luck,,,

Dato Paduka Masri said...

suteraputih- ko di jemput jg.... klu xde hal la....

IT'S Me N.a.N.a said...

selamat beramal..insyallah, kalau aku sempat habis kejer awal aku dtg..bulih aku bwk kawan2?

Dato Paduka Masri said...

silakan... bawa kwn2...