Oh.... Ni jalan baru ni....

Angin sepoi-sepoi hangat menerpa ke arah ku. Memang sedap kalau dapat tido di sini. Di tasek titiwangsa. Ssambil beborak ngan razor. Mata ku liar memerhatikan gelagat manusia sekeliling ku. Sebenarnya bukan sekeliling tapi depan kami la. Yang lalu lalang. Ramai budak-budak remaja berfesyen agak ganjil bagi aku. Sakit mata aku memandangnya.

Begerak ke kereta tapi kami terhenti berdekatan kereta sebab tengok orang perform. Sangat best dengar lagu "can't take my eyes off you". Tambah nak lena mata. Berangkat balik nak hantar razor. Jalan dekat batu caves memang dengki kat aku dan razor. Boleh sesak gila macam kami pun terlibat sangat dengan mengangkat 'kabadi' tu.

Singgah kat taman metropolitan mencari sang penjual eskrim RM 1.00. Tak jumpe. Jumpe pun yang baru nak beli orang dah pegi tangkap si penjual. Kesian die. Pegi ke selayan cari cendol pun menghampakan sangat.

Dan sekarang aku bersama razor layan cyber cafe. Ketagihan melampau.

ps: Semalam lepak ngan ramai blogers antara nya abg ajami, abg naga, kak nurul, razor, hijau, vida DLL.....
ps2: Aku nak cari mood cerita pasal cinta seorang kontraktor. Jiwang bulan Febuari..
ps3: Lebuhraya baru DUKE

15 comments:

razor said...

la..ko ke kat sebelah aku ni?

patut la jeling2...ingtkan follower aku ke apa...

haha

kecowh la lu

huahuaha

Dato Paduka Masri said...

well.... ko kan dah ade follower kat taman... si baju putih....

razor said...

baju putih??

ehem ehem...


tu pelampung ok..

lalalala

Dato Paduka Masri said...

razor- hahhaahahahahahahaha....

sharamli said...

jgn nk jiwang2 kt bulan februari ni erk

Dato Paduka Masri said...

sharamli- tengah cari mood ni....

eliza said...

aku tau tu mesti crita dgn si baju merah kan..

iss jiwang kalah aku..

haha..kirim salam razor dia sebelah ko lg kan...

Dato Paduka Masri said...

eliza- bukan la.... ni cerita lain ni... eh... ko jiwang kan??? xpenah pun ko jiwang aku rasa....

bah... sdh aku sampaikan salam...

eliza said...

owhh silap plk aku..
aku jiwang buat2..haha

dia jawab ka nda salam aku tu..

hee

patungcendana said...

re: next time nak tengok wayang free ajak la aku sekali...aku tak pernah wayang free tau...huhuhu

BudAk hijAu said...

lpk cc yer bang?hahahhahahahah

LifeSaver said...

x ajak aku lepak pon!!!

vidadarisakura said...

ini adalah antara pasangan gay yang paling aku kagumm


aku rasa ko maw tulis kisah pecintaan ko sama razor kan?
betul kan?
hahaha

mesti ko panas tyme aku tumbuk razor kan?kan?
kekasi ati di sakiti budak comel.
tapi apakan daya..
ko nda boleh kasi tunjuk kasi sayang ko depan org ramai..
nanti kedapatan

hahahhaa

Dato Paduka Masri said...

eliza- adaka barang begitu????

dia jawab bah....

patung- hehehehehe... ok.. nti sy ajak....


budakhijau- gian beb... gian...

lifesaver- nak lepak eyh... bak no fon...

vida- pandai ja bah ko buat cerita.
semalam ko kelam kabut tu pasal ko mau
kasi siap ko pya stok rokok bah kan...

niena kierana said...

ikut jalan! =)