Sepa Paling cool......?? Mesti Aku...

Ok. Korang rasa korang cool. Belum pasti lagikan. Tapi tanpa segan silu aku mengatakan bahawa diriku memang cool dan saiko. Kerja rajin sangat sampai sakit pun aku kerja(lagu MUH berkumandang lalalalalala kerja hari2 kerja).

Buktinya gambar di bawah. Meja bersepah dengan menggunakan 2 alat elektronik sekali gus. Cool habis kan aku. Kalau tak pasal tender. Tak jadi macam ni....Super super cool kan.......

Sekian terima kasih.

PlayStation: Dah dekat due dated submission of tender.

46 comments:

This is Mine said...

mmg super duper hebat dato' nieh..


ak pon penag wt g2 gak...

last skali org tego..

"ko ingat ko sibuk sgt smpai nk guna 2 lappy?"

dalam hati ak berkata:

"MAngai!! ko ingat ak nk guna sgt 2 lappy nieh??!! haram btol!!"

sekian...

*jgn ingat org pkai 2 lappy nie sbb nk menunjuk2...tue menunjukkan yg dia btol2 sbok... huhu...

kan dato kan??

ngee~

=)

Dato Paduka Masri said...

thisismine- betol2... setuju.... bz ya amat....

patungcendana said...

kau memang cool...tak pernah aku tengok orang guna 2 alat elektronik at the same time...

cool + cute + psycho...lethal combination...

kelab psycho 4ever...kau jadi president ya...leh tolong jaga anak aku...hehehe

ps...dah baik sakit ke...

sutera putih said...

Mmg cool giler r dato',,,,,,,,
tabik spring,,,
hehe,,,;)

Dato Paduka Masri said...

patung- boleh aje klu nak aku tlg jagakan... hahahahahahaha.... dah sehat dah... semalam je la pling truk rasa nya...

suteraputih- hahahahaha... cooll!!!!!

Namaku Min said...

Kamu cool bile kamu kata "sekian,terima kasih".. :)

LifeSaver said...

x cool pon!!!!pemalas!pemalas nak kemas!hahaha

patungcendana said...

amboi...sukanya...gi la siapkan kerja tu...takkan nak tido kat ofis kot...president kelab psycho mana boleh tido kat ofis...tak cool...hehehe

sharamli said...

sgt2 c00l..

ni last mnit pny kja ni...

patungcendana said...

kau lebih psycho dari aku...hehehe...memang layak jadi president...no prob...kalau kau datang kuantan...contact la aku...kau still ada phone numbr aku kan?

eliza said...

kalau sambil makan aiskrim mat kool lagi super cool...hehehehe

Y E R N ain said...

mat cool.. mat cool kwnku..
(support komen eliza)

eliza said...

bagus yern....gudjob!

Dato Paduka Masri said...

namakumin- terima kasih... mmg saat super cool....

lifesaver- jeles.... sape lg pemls... lifesaver atau dato....??? seingat dato lifesaver la.....

patung- yela... sambung balik hri ni keje.... ada.... dont worry... anak kamu akan di jaga oleh ku... lalalalalalalalalala

sharamli- kamu pun cool...

eliza&yernain- ok cuba kamu be2 menyanyi sama2... sebijik aku rasa masa ikon mat cool tu... pakai lg gelas mata yg sebijik... na.... sama bos......

lalalalalalalalalala

BudAk hijAu said...

poyo ah!ko tunggu jap aku ltp pic opiz aku..k tnggu ko!hahahaha..

Dato Paduka Masri said...

budakhijau- jeles...... pls... jgn jeles.... hahahahahahaha... aku superb cool.....

julie^beth said...

reelx la.. baru pc + laptop.. nanti karang ada pulak yang letak lcd tv sebelah tu sapa nak jawab? nak wat kerje ke layan ps2? haaaa

Dato Paduka Masri said...

julie- mesti resign then bawa blik lcd tv ngan ps main kat umah... hahahahahaha....

LifeSaver said...

eleh dato!!x ngaku..pemalas!lalalala

patungcendana said...

re:...ab?...siapa tu???..hehehe

Dato Paduka Masri said...

lifesaver- ceh... lifesaver yg malas ya amat....

patung- ha.... sape.... ab....??? mcm penah kenal je.... lalalalalalala

Naz said...

mesti u ni kontraktor kelas besau. so, skrg projek mana?

Y E R N ain said...

bahahahaha. k.eliza, p la mencuba nasib msk AF. eh, ttp suda pula.. MENTOR la.. tunjuk ajarku siu! miahahaha...

ko x mo join ka Dato'?

Dato Paduka Masri said...

naz-xla besar mn pun... buat infra je... lgpun sy ni QS je.... skang tender projek iskandar malaysia...

Dato Paduka Masri said...

yernain- ceh...xla aku mau....

Naz said...

besar gak projek tu. saya juga kontraktor. tp x sehebat awak. pengalaman masuk tender memang kdng2 buat kita x boleh duk diam. kat atas meja kalo x selerak ngan plan, bq, tender doc memang x sah. tp skrg saya dh slow sikit masuk tnder. lebih tumpu pd proposal dan nego project.

Dato Paduka Masri said...

naz- sy bukan kontraktor... cuma say bekerja dengan kontraktor.... mmg la ni semua dugaan... klu dpt tender ni .... ada la bonus... hehehehehe....

Naz said...

mula2 kerja ngan con dulu. pas tu buat company sendri. heheee... boleh pas projek ciput2 kat saya ni :)

Dato Paduka Masri said...

awk specialist in what????

Naz said...

fire fighting dan office renovation. ada bnyk bidang lain, tp 2 bidang tu yg slalu saya buat.

Dato Paduka Masri said...

o.... ok klu ade projek building t sy bgtau la...ok.....

ab geldofg said...

ko memang saiko bro

Dato Paduka Masri said...

ab- bro.... mesti la... sebab aku telah menang.... sila bca komen patung ok....

patungcendana said...

re: rasanya ab baca ke tak komen aku....mampus gua...huhuhu...dah habis berapa % kerja tu...

Dato Paduka Masri said...

patung- entah ko takut ngan die ke...????

patungcendana said...

eh...apa kelas takut dengan ab...(harap2 dia tak baca yang ni...)...

aku rasa, kalau kau guna 3 alat electronic lagi cepat siap kot...hehehe...

ab geldofg said...

jgn bimbang aku tk baca pun

Dato Paduka Masri said...

patung- xpe biar kan je die buat2 xbaca....

ab- o nasib bek ko tak bc.....

~d!b@~ said...

cam la akak xtau..
laptop tu sbnrnye org meja sebelah pnye kan?
dsebabkan nak jd super duper cool sanggup dato mbohongi kami semua..

ohhh apalah nasib kami~
haha! *drama jap* :P

patungcendana said...

huh...nasib baik ab tak baca kan...

hahahahaha....aku sedang ketawa terguling2 kat lantai ni...

Naz said...

ok bro. :)

addyaholix said...

salam!

kau cool. aku hot! haha

patungcendana said...

hari ni due date ke?

patungcendana said...

re:...hehehe

n.a.n.a said...

waaa....mcm beras super lar dato nie.bukan super lagi..duper da..hahaa..erm.. =)

patungcendana said...

re: selamat berehat...:-)