Terapung Sehingga Malam

Tiada kereta. Ok. Teruskan mengudur kereta. Sampai terdengar satu bunyi. Bunyi yang aku tau iaitu bunyi bontot kereta bersentuhan. Shit!!! Bila masa ada kereta sana?? Tadi takde pun.

Ini adalah kesan daripada terapung oleh pil-pil yang aku telan. Dem.........!!

29 comments:

patungcendana said...

aku baru nak tanya khabar kau...ambik la mc...recover kat rumah...nak aku picit kepala ke...hehehe

n.a.n.a said...

kejer stress kot..
pil tue pil aper eyh??huhuuu..
aku nie sengal sikit..so, x braper paham..

Dato Paduka Masri said...

patung- byk keje.... nak submit this friday... tapi aku dah ok dah... dah telan bermacam pil... ko nak picitkan... aku bru nak suruh anak ko tlg picit kan... lalalalalalalalala....

nana- pil yg buat kita khayal. mcm2 pil aku makan....

This is Mine said...

aish....

dh tau dri tue ala2 "high"...

agak2 ar...

keje smpai bila x habes wahai dato'...

rehat itu penting untuk menjamin prestasi dri + kerja yang membanggakan...

kan??

kan??

=)

Dato Paduka Masri said...

thisismine- aku ni salu keje dengan membangga kan... so xkisah klu skit ke apa ke... tetap membangga kn... BRKHIDMAT UNTUK RAKYAT...

This is Mine said...

baek dato~

xmo bantah pape...

ngee~

plg penting..

TAKE A GOOD CARE OF URSELF...

oke??

=)

Dato Paduka Masri said...

thisismine- ok..... hahahahahahaha....

vidadarisakura said...

nyanyuk kali.

Dato Paduka Masri said...

vivi- bukan angau....

ab geldofg said...

dulu ada satu kwn aku cmtu juga....sminggu mninggal dunia trus

~d!b@~ said...

huh?

akak malas la nk ckp org kalo angau kan..

silap2 dia langgar rumah org pon dia ckp eh? bile ade rumah kat situ? adeh!

lalalalallalla :P

eliza said...

angau...hee

LifeSaver said...

dato..ko cium buntut sape?

ifahruzzaman said...

weh!bhaya nih...

kritikal...bwk2 berehat.

setia pada yg 1 sudah.

miezi said...

sabar sabar :)

Y E R N ain said...

oh, angau.. miakakak..
tu la mkn mentos kaler2 lg.

Dato Paduka Masri said...

ab-ceh... ko ab... saiko aku ke???

kakdiba- ada2 saja akak ni....

eliza- teda la...

lifesaver- bontot kereta betemu bontot kereta la..... bukan aku cium pun...

ifahruzzaman- berehat... nti hujung2 minggu... hehehehe.... skang byk keje... skandal pun ok pe...

miezi- hehehehehe.... ok.... memang penyabar ni....

Dato Paduka Masri said...

yernain- manada doktor yg bagi tu pil bah....

sharamli said...

terapung kt alam mn ni
??????????

julie^beth said...

ubat = dadah

aku pon besa kene

Dato Paduka Masri said...

sharamli- di dunia yg amat asing bg ku...

julie- betul tu....

~~~ kay ~~~ said...

dah try dormicum 15mg.....
jajajajaaaaaaaaa....

Dato Paduka Masri said...

kay-apa barang tu.....???

redzuwan said...

aku pun contractor, tp bukan aku punya company..dulu setahun aku di Labuan. masih kontraktor.

Mak Su said...

atttuuiii

~~~ kay ~~~ said...

0oooo tuh sejenis ubat tidur
kalau kita telan lupa jap pasal dunia...atleast 8jam..kalau x biasa, ambik 7.5mg jer....
(dptkan nasihat doctor ok)

patungcendana said...

re:...yup, very sad...tapi tak pe...aku dah biasa...sekarang kau tahu la kenapa aku tiap2 hari psycho...huhuhu...still nak join ke?...:-)

Dato Paduka Masri said...

redzuan- o.... best ke labuan???

maksu- apahal???

kay- huh... mcm sedap je... hehehehehehe nti aku test...

patung- aku blas kat komen ko... kenapa aku patut join ko....

patungcendana said...

re:...sentap aku baca pasal mak kau...aku kagum...memang mak kau seoramg yang tabah...ikhlas, aku salute mak kau...aku nak membesarkan 3 orang pun rasa macam nak mati...inikan pulak 7 orang anak lelaki...aku tak boleh nak imagine...

but she did a good job kan...you turned out ok...aku...takut nak fikir pasal masa depan anak2 aku...

jom...kita buat kelab psycho...huhuu