Perjuangan Belum Tamat - Edisi Cool Gile!!!!

!!!!! Tanda seru. Untuk apa kegunaannya korang sudah sedia maklumkan. Mesti guru bahasa melayu korang dah ajar macam mana nak menggunakannya. Kalau korang tak tau ertinya korang memang tak tumpu perhatian kat guru bahasa melayu korang. Tapi hal pulak aku becerita pasal tanda seru ni.

........................................

Korang tak akan cool kalau tak bawa balik kerja ofis ke rumah. Macam aku baru cool. Dah 2 malam beperang dengan tender. Mengantuk siot!!!!!!! (tanda seru lagi)

Tak habis-habis lagi. Meja pun dah macam stor kertas.

Sekian terima kasih.

PlayStation: Sori lama tak balas komen2 membina dari saudara saudari sekalian. Doakan kerja ku ini akan selesai tak lama lagi.

16 comments:

BudAk hijAu said...

oke.aku doakan dlm mimpi.

entri aku 2 ko tau utk sape.diam sudah.amaran keras!!!!

Dato Paduka Masri said...

budakhijau- hahahahahaha...... ko kena bagi dinner plate kat aku... so dah 2 plate ko hutang aku....

~0~ said...

Selamat berjuang. Semoga tender tue berjaya.

Dato Paduka Masri said...

0---> bejaya ke tak biar la... yg penting gaji mesti berjaya...

kay said...

aku hampir2 la nak bawa balik kerja ke rumah..kira cool juga ke hampir2 cool?

Dato Paduka Masri said...

kay- ko disqualified.... xleh mcm tu.... penyertaan terbatal... xbace peraturan seksyen 76 aksi cool....

eliza said...

cool mmg la cool..
tp kerja opis yg dibawa ke rumah ada kira ot jgk ka?

ok nda apa..
aku doakan ko berjaya menyiapkan
dan sedikit puji-pujian..ko rajinlah.

heehee

LifeSaver said...

doakan kerja dato bertimbun2 lagi..hahahaha

patungcendana said...

aku pun tiap2 hari bawa kerja balik rumah...tapi tiap2 hari kerja tu duduk kat seat belakang kereta sampai aku pergi kerja semula esok pagi...huhuhu...24 jam sehari tak cukup...:-)

stress....ni buat aku nak nyanyi sambil tengok cermin sambil...hehehe

vidadarisakura said...

sahaja aku berdoa sebab kena suruh berdoa.

amin.

sharamli said...

!!!![tanda seru]
????[tanda s0al]
,,,,[k0ma]
....[n0ktah]

blaja kt sk0lah dulu..hu3..

sem0ga kja siap ngn cpt..amin...

~0~ said...

Aku masa past grad dulu keje tahap kambing jugak. Keje 48jam xbalik umah dok dalam opis,ujung minggu plak tue. Kalah Indon dan Bangla.

Mak Su said...

banyak tanda seru cool :) moga berjaya ngan tender

~d!b@~ said...

oh? erm keje dba memang xleh bawak blk umah.. kire mati idup balik pon still nda cool la kan?

huhu~ tapi opis dba cool!(a ha tanda seru)
cam dok dalam freezer je.. bole kire cool ke x cmtu? :P

p/s: doakan? alaa kalo doakan keje dato abis, nanti dato nda cool suda haha!

Namaku Min said...

cayok!!!!

Dato Paduka Masri said...

To All: thanks a lot...... jom menjadi cool......