Entri Khas Buat Hari Ahad

Selamat hari ahad.

Terima kasih kepada kak Nurul atas makan-makan semalam. Tidak dilupakan untuk along dengan cerita-cerita yang menarik. Hahahahaha.

Selamat Hari ahad.

Hujan lebat. Sedap untuk menyambung kembali tidur. Aku ingin bermimpi dengan sempurna.

Selamat Hari Ahad.


Aku rindu ko budak kecil.


Selamat Hari Ahad.


Aku juga rindu saat Ini.


28 comments:

eliza said...

selamat hari ahad!

tidur jak ko ni kan..

Dato Paduka Masri said...

eliza-xla.... manada... hehe...

BudAk hijAu said...

ni je...?cis...
mne pic2 kite smlm...?haih.

Dato Paduka Masri said...

budakhijau-mnde aku amik pic smlm??? aku amik pic ms tengok wayang kot..

niena kierana said...

hahaa..pic last tu.. hmm buat aku tiba2 rindu bentuk badan mu dulu..hahaha.. ;P

Naz said...

awak ni kaki jaming yer dulu??

LifeSaver said...

sape anak kecil itu????anak kah??kah3!

one love said...

thank u datang semalam :)
hehehh cute gambor akhir tu

~d!b@~ said...

owhhh gitar dalam gambar last tu memang ensem ~lalalala

oye, kem salam sama itu bdk kecil.. bilang sama dia, kalo free mari deting ngan kak dba muahahahaha :P

Dato Paduka Masri said...

nina- blueeeek!!!

Naz- itu dulu.... skrg ni xde kaki dah... jamming gitar kapok la aje...

Lifesaver- yup... anak angkat.... cute kan...

kak nurul- sm2... hehehehehe... sedap agar2 yg akak buat... cute kan gambar akhir tu... sape la tu... lalalalalalalala...

kakdiba- hahahahahaha.. sebab org yg pengang gitar tu memang hensem kan.. pasal tu la... budak tu cakap die not available.... lalalalalalalalala

ab geldofg said...

main lagu apa tu bro...indie ke indo?

Dato Paduka Masri said...

lagu ingli......

ko tau ke tu bro....

ab geldofg said...

lagu sengau aku taulah

Namaku Min said...

sy tak dpt dtg smlm..huhu

patungcendana said...

aku pun rindu...hehehe

ainfazrin said...

entri khas kat umah kak nurul maannnaaa???? haha.

nanti kita gather2 lagi ek. nice meeting u guys too! :D

Dato Paduka Masri said...

ab- o... lagu sengau tu lagu arab kan...

namakumin- la.... ingat ko dah dtg awl... apahal xdtg... apakata ko menjerit sekuathati...

patung- rindu juga ke ma??? (ma lagi ke...)

ainfazrin- o..... nak entri khas kat umah kak nurul.. ok... nti... cari idea dulu....

join ktorg 8hb ni ok.... boleh gather ramai2.... join k... ajak kwn2 skali....

ainfazrin said...

haha. takde la. ;P

insyallah. 8hb dah pun kena mark dlm calendar tau. akan cuba jenguk juga.

eh, 10hb dgn 11hb ada malam filem uitm. dorang tunjuk 'talentime' by yasmin ahmad dgn prof razak nye filem. rm10 je. mcm best tak? (ok, compared to gerak khas la kan. hahahahah) jom lah gi ramai2 gak..

Dato Paduka Masri said...

ain- ok... kena tya org sekeliling sy gak... apa2 hal t updated je... 8hb dah kena mark...??? maksdnye?? xfhm....

niena kierana said...

haha... werk! ko balik...

mEiZ AraNda said...

g umah sis one love ek?
hehehhee

mesti bes kan?

ainfazrin said...

mksudnya, malam tu kan korang gtau 8hb korang ada dekat setapak. so, mmg dah ada niat nak gi sama..

cuma kot-kot lah saya ada kije kena buat tiba2 ari tu nnt, i'll try my best to jenguk jap. :)

Dato Paduka Masri said...

nina- awal bulan 5 blik sekajap...

mEiZ AraNda- memang best ya amat... tambah ngan along yg banyak cerita2 menarik itu.... wah... best2....

Dato Paduka Masri said...

ain- o ok.... ala.... ajak yusop aslam tu join sekaki la... suh die bertaubat dengan memberikan kebaikan.. hahahahahaha... kot2 die nak sponsor....

Y E R N ain said...

selamat hr isnin

Dato Paduka Masri said...

yernain- nti la aku buat entri khas buat hari isnin... ok... kena cari dulu gambar2 cute aku.... lalalalalala...

sutera putih said...

Hari ahad,,,
cek tgk pesta layang2...
best,,,

vidadarisakura said...

ada apa dengan ahad?


lalalaa