Atara gadis

Di tag oleh Cik Kak Ipar Faryn.....

Di buat waktu dalam masa 10 minit sebelum waktu balik keje hari sabtu.

* blogger wanita yang anda teringin hendak berjumpa dan sila senaraikan 3 sebab untuk setiap seorang kenapa beliau dipilih.
  1. Cik kak Ipar Faryn= sebab beliau telah mengoferkan adik beliau kepada aku. Then ade cerita menarik pasal kolej die dulu. Hehehehehe..
  2. Lifesaver= Sebab beliau nak bagi kad jemputan walimatulurus beliau.
  3. Budak Hijau= Sebab beliau suruh aku pegi amik die.
* 3 tempat yang sesuai dipilih untuk berjumpa dengan setiap blogger tersebut.
  1. Cik kak ipar Faryn= Kat umah beliau. Sebab die nak masakan makan malam tuk saya. Tapi kena tunggu cuti sem. Baru boleh. Lalalalalaalalla...
  2. Lifesaver= Putrajaya. Memang nak jumpe kat sana ke??
  3. Budak Hijau= Jalan duta pukul 7 kot malam ni.(7 feb 09)
* 3 lagu yang akan anda dendangkan apabila berjumpa dengan blogger tersebut (Pastikan cuaca sangat indah ketika itu)
  1. Do you ever seen the rain - creedence clearwater revival
  2. Selamat pengantin baru
  3. Lagu tema incrideble hulk apa eyh...
* 3 soalan yang ditanya kepada kepada setiap blogger wanita yang anda jumpa itu (Dibenarkan bertanya soalan sensasi)
  1. Adik sehat tak??
  2. Mr **** tak marah ke ni??
  3. Mana aku punye Dinner Plate??
* 3 hadiah yang akan diberikan kepada blogger tersebut (Ini taktik untuk mengorat juga ye)
  1. Bunga api.
  2. Hadiah tuk orang kawin.
  3. Cenderamata
Cik kak ipar... Dah jawab dah... So no fon adik mana??? gambar???

11 comments:

F A R Y N said...

bagus...ini baru lelaki sejati..hahaha

Dato Paduka Masri said...

thanks cik kak ipar.... hahahahahaha

ab geldofg said...

aku mgelak dari jumpa bloger2......sb aku tk mpu nak belanjakan hehehehhee

patungcendana said...

err...si baju merah dah out of the pic ke...ooops....

Dato Paduka Masri said...

ab- aku tau... aku carik ko ahad ni kat titiwangsa.... hahahahahahaha....

patung- baju merah jadi memori febuari ini.... (ayat apa ni)

ab geldofg said...

lalalala...cepat cari kau kt ttwangsa.....sb lpas tu aku kena cbut ke trg...jumpa d sana bro

BudAk hijAu said...

cis...cis...cis...

Atan said...

wah dato dah masuk jarum .. akak ipar ko tu kaki skodeng tau

patungcendana said...

itu ayat kontraktor yang takut nak bercinta...hehe...:-)

LifeSaver said...

uiks???dato..kita date mcm biasa ye..lalalla~

niena kierana said...

eh...aku ko dah lupa ka????wahahahha ;)