Tag Dari Razor---> sengaja buat kat aku......

Apa pun aku terima kasih kat ko bro....

5 Fakta tentang diri:
  1. Orang kata aku cute. Muka macam budak-budak. Pandai la korang.
  2. Slim and slander.
  3. Berambut agak serabai sikit.
  4. Hisap rokok.
  5. Suka bejalan-jalan.
5 perkara menakutkan dalam dunia:
  1. Kecelakaan. Tak kira apa pun.
  2. Habis rokok.
  3. Tak makan.
  4. Tertinggal kunci dalam bilik yang berkunci.
  5. Kenal ngan pompuan.
5 lagu buat masa sekarang:
  1. Menanti sebuah jawapan - Padi
  2. Turn ur Light Down Low- Bob marley
  3. Setelah - ACAB
  4. Pergi - Couple
  5. Terima Kasih Cinta- Afgan
5 perkara yang selalu disebut:
  1. Adakah...
  2. Ko memang
  3. Eh....
  4. Yes...
  5. Cool....
5 perkara yang amat bernilai:
  1. Kerja aku.
  2. Skuter vroommm.....
  3. Tempat berteduh
  4. Harpe
  5. Air mineral
5 perkara pertama kali dalam hidup ku:
  1. Pertama kali berjumpa dengan pelopor blog yang langsung aku tak kenal. Dan dengan selamba berjumpa ngan dorang.
  2. Pertama kali di tag oleh razor. Entah kenapa die nak tag aku...
  3. Pertama kali berada di pentas gig bersama sahabat aku. Walaupun aku sebanarnya adalah gitaris gantian sebab band member aku punye gitaris ada masalah.
  4. Pertama kali nya aku kehilangan harpe. Buat aku sakit kepala.
  5. Pertama kali nya aku menjejakan kaki ke kuala lumpur merupakan sejarah besar dalam hidup aku. Susah senag hidup di kuala lumpur ku abadikan di jiwa raga ini.
Pelopor-pelopor yang hendak di tag ialah:
  • Niena Karena
  • LIfesaver
  • Sharamli
  • helena
  • sepet

16 comments:

razor said...

kecoh la lu...


awek je sume.

tunggu next tag.

muahahaha

Dato Paduka Masri said...

razor... dah la...

eliza said...

hoh...takut kenal dgn perempuan?

ish..ish..tia dapat ku bayang..hehe

LifeSaver said...

aku masih bertahta di hati mu dato paduka??adakah?adakah?adakah kamu meng"tag" diriku yg comel ini..lalalala|||

niena kierana said...

alamak aku d teg!!! adus!

vidadarisakura said...

jumpa aku petama kali ko nda maw tulis?


haha

Dato Paduka Masri said...

eliza- jgn bayg kn o...

lifesaver- ye anda telah di tag...

niena- jagn pura2...

vida- amo... nti tunangan mu marah....

ab geldofg said...

jwb bro jgn tk jwb

patungcendana said...

part tertinggal kunci dalam bilik yang berkunci tu aku tak faham la...

kalau bilik tu berkunci, dan kamu tertinggal kunci, macam mana kamu boleh ada kat dalam...kamu ni david copperfield ke...hehehe...:-)

sharamli said...

muka cm bdk2 kiut ke?

one love said...

:)

miss juju said...

nak taw satu..saper yg ko juper tu?

Dato Paduka Masri said...

ab - menjawab la ni...

patungcendana - maksud die senang je... sy ttinggal kunci dlm bilik... dan saya duk luar....

sharamli - hahahaha.... org cakap la...

cik kak nurul - :P

miss juju - ramai........................

patungcendana said...

oh gitu...aku ingat kau tertinggal dalam bilik yang berkunci...impress kejap...tak jadi la pulak nak impressed

patungcendana said...

dato...nak tanya..tshirt luar2 tu dlm us dollars ke...lagi satu...apa maksud tshirt kuar2 tu... :-)

Dato Paduka Masri said...

patung - haah... dollar... luar negara la maksud nye... hehehehe....