Sehari selepas V-Day

Sehari selepas V-Day. Apa V-Day tu. Ntah. Patut aku terangkan atau sekadar kita masing-masing faham ke? Atau tepuk dada tanya selera. Kenapa? Hm.... Malas la....

Lagu ni untuk kamu kamu kamu kamu kamu dan kamu kamu..



c h i n t a - M o n o l o Q u e

kau hadir bila tiba waktunya tidak diundang tak jua di pinta walau ku lari namun kau tetap datang jua keranamu chinta tak mampu menahannya aku terus mencuba untuk lari dari chenta kerana perit terasa sengsara tanpa kata kerana dusta chinta kau luhurkan hati ini membuat segalanya indah walau sesekali menjengah tiba oh chinta terasa bahagia hanya menunggu saat dan tika aku akan terus melangkah walau tak perlu owh chinta aku yakin akan agungnya setianya ceritera yang tiada akhirnyachinta abadi chintachinta padanya chinta satu chinta selamanya - monoloque


PlayStation: Valkyrie buat aku berfikir banyak. Filem best.

14 comments:

sharamli said...

patut diterangkan...

xphm ni....hua3...

Dato Paduka Masri said...

sharamli- xnak... hehehehehe.... tanya selera....

~0~ said...

Cam pasrah je bro

ab geldofg said...

smuga bhgia bro

LifeSaver said...

jiwangnye!

one love said...

valkyrie...

hmmmm

patungcendana said...

kau takut ya...siapa penyanyi ni...syara dia sangat sexy...

Dato Paduka Masri said...

0- manade pasrah bro.... tu kan filem yg awie lakonkan...

ab- terima kash... tapi apa maksud nya???

lifesaver- jiwang eh....

onelove- haah.... valkyrie.... layan nazi....

patung- penyanyi die loque... dari butterfingers.... seksi kan....

~d!b@~ said...

Vday? oowhh v.. ingatkan hari vivi sedunia tadi, ter-pk gak sejak bile c vivi ade hari? haha!

waahhh lagu ni memang layanzzz :)

dulu mase mula2 dengar rase cam nak hempuk je penyanyi dia sebab nyanyi cam xde perasaan+malas hehe

lame2 bole layan lak :P
same arr ngan lagu romance-ku ingin kamu, repvblik-hanya ingin kau tahu tu.. buat rase nak bakar umah je!
eh? ade kena mgena ke? muahahahaha

@t00neY r00neY® said...

bercinta chenta?

owh...

Dato Paduka Masri said...

kakdiba- kut tafsiran masing2 kak...

tooney... cinta....

vidadarisakura said...

hoh?


apa kaitan vivi day kak?
haha!


aku pun suda tinguk valkyrie..sempat lagi aku tidur!


lalalala

Namaku Min said...

Sedey :(

Dato Paduka Masri said...

vivi- ya ka....??? hehehehehehe...

namakumin- nape sedey.... meh bergembira ngan aku... lalalalalalala