Laporan Awal Bulan Febuary

Lama aku tak update kan entri ke blog ni. Memandangkan bulan ni memang aku sibuk gila. Awal keje je dah kena stay sampai malam. Huh....

Projek Anak Yatim akan di laksanakan pada 8 Mac 2009..... Untuk sapa-sapa nak join di sila kan....

Lokasi aku dah letak kat bawah ni... hehehehe....

hm.... Bosan duk depan komputer sehari-hari.... Nak tekeluar mata aku jadinya.... Semalam lak ada orang bermain mercun... Dan aku pun tak boleh nak tido....

16 comments:

Miss Izah Mohamed said...

biase laa tu keje..
klu xkeje nk mkn ape.. ishh hahah
sabo2

~flyo~ said...

itu la hidup seorang kontaktor.

Dato Paduka Masri said...

miss izah - thanks... hehehehe...

flyo - haah... mcm ni la...

one love said...

free, saya join :)

LifeSaver said...

kalo nak ikut...mcm mana?

Dato Paduka Masri said...

one love - ok... u ade no i kan...

lifesaver - dah ym kan....

sharamli said...

slamat lgik kn bijik mata tu..

patungcendana said...

aku pun sama...tidur bertemankan bunyi mercun semalam...

good luck with your project... :-)

kalau tak jauh sangat aku boleh ikut...takpe la...my charity begins at home... :-)

patungcendana said...

lupa pulak...aku dah dapat semula phone aku...hehehe... :-)

vidadarisakura said...

laporan diterima.

eliza said...

dduk depan komputer memang la bosan...cuba ko duduk depan aku...hilang la bosan ko tu..


heehee

Dato Paduka Masri said...

sharamli - ade... tp aku simpan...

patungcendana - bagus niat anda tu... hehehehe... n tahniah anda tak perlu beli hp baru...

vida- terima kasih bos...

eliza - misti o... misti hilang lbh2 kalau..............(isikan tempat kosong dengan cara anda sendiri)

vidadarisakura said...

aku maw buat cadangan..
tapi malam nanti la aku komen balik sini..hee

Dato Paduka Masri said...

vida- bah.... malam karang manada aku on9....

vidadarisakura said...

bisuk2 tah ko reply...hee

Dato Paduka Masri said...

vida - bah...