Wei... Aku rasa aku patut Marah sekarang

Kenapa??? Satu perkataan yang mewakili pertanyaan ok.

Mesti kamu dan kamu bertanya pada ku tentang tajuk ini.

ok.... aku jelas kan......

1. Hubungan jarak jauh. Selalu tidak akan berjaya. Ok fine. Satu statement yang aku amat benci. Sebab aku penah kena dengan si dia yang menyebut tentang hal ini.. Shit.....!!! INI SEMUA HANYA ALASAN......

2. Anda jadi pelopor blog kemudian boleh dapat duit. Ingat aku mata duitan. Member aku tanya "banyak la sudah ko dapat duit??" Aku jawab "aku blog bukan untuk duit" dan aku amat tidak stuju dengan statement jadi blogger boleh dapat duit. Apa ertinya ini. MLM???? Bukan aku tidak setuju dengan MLM. Tapi sampai blog pun mahu di MLM kan. Sudah la. Sudah la.

Pekara-pekara ini cukup untuk membuatkan hati aku tersakit sekarang. Aku nak menjerit dekat beranda rumah ni karang dorang ingat aku ni psiko...

Aku Psiko ke????

52 comments:

eliza said...

sabar..
bawa bertendang..

ab geldofg said...

patutpun rumah aku tk ada air....tkejut paip aku...ko mjerit

Dato Paduka Masri said...

eliza-aku mo tendang ja ni... ko setuju dengan aku ka???

Dato Paduka Masri said...

ab- xnak menjerit.... rumah xde air... kan ada tasik kat bangi tu... mandi tasik la bro.... hahahaahahahaha.....

eliza said...

dato...apa yg ko buat aku setuju jak..hehehe

Dato Paduka Masri said...

eliza- ya la.... pendapat yang membina....

patungcendana said...

gali lubang dan jerit kat dalam ...
psycho tu kira normal la...aku tiap2 hari psycho..

kakyang .. said...

dato'..
ko penah dgr cite Si Luncai ..
'biarkn si luncai terjun dgn labu2nya .. biarkan .. biarkan..'

jadikkk ..
ko relaks je wlau apa owg kate ..

hik3 ..

sharamli said...

wei...xpatut r mrh skarang...
s0k2 je la erk..erk...

ngeh3~~~

Dato Paduka Masri said...

kakyang- xleh... sbb sy salu melawan... hahahahaha

Dato Paduka Masri said...

patung- hari2... wah dasat... nak join ar....

Dato Paduka Masri said...

sharamli- skarang pun leh la....

vidadarisakura said...

patut!


hahalib

~d!b@~ said...

ya, blog utk suka2 saja bah! :P

xde niat lain pon.. xde org nak bace pon, akak tulis blog jugak waahahahaha

dulik arr!

ermmm hubungan jarak jauh? kalo mau 1000 daya ;) kalo tamau mcm2 crite kan? kan? kan? pendapat akak laaa

chill dato! dato kan cool haha!

~0~ said...

semua itu hanya alasan Dato'...Cam syial alasan itue...

orang x memblog xtau rasanya

Dato Paduka Masri said...

vida- patut pun...

kakdiba- thanks... mmg btul apa akak cakap kan tu...

0- tu la.... amat tidak boleh di terima....

Y E R N ain said...

hbgn jrk jauh-can b sweet if both sides know how to handle very well.

Dato Paduka Masri said...

yernain- tu la.... kan sweet... ada pengalaman ke???

Y E R N ain said...

but when it comes to declaration, it can b horrible!haha~

pengalaman? aiyark!kind of.
n pglmn org len pn byk.

Dato Paduka Masri said...

yernain-kaber la ko ar....

LifeSaver said...

rilex la bro!marah x hensem!

Dato Paduka Masri said...

lifesaver- sy xhensem tapi cute...
lalalalalala

patungcendana said...

meh la loin...aku pun bosan gak psycho sorang2...

re:...yes...tu lah 3 permata hati aku...yanh buat aku psycho tiap2 hari...hehe

Dato Paduka Masri said...

patung- ok aku join... hahahahaha... wah ko mempunyai anak yang comel2 belaka... apa kata aku culik salah seorang... lalalalalalalalala

Y E R N ain said...

kaber tu apa??

eliza said...

dato...sekarang nda marah lagi? :)

patungcendana said...

re: kau dan ab sila hantar resume masing2...unless kau orang nak beredu tenaga...

Dato Paduka Masri said...

yernain- kaber stand for cover.... ok...

eliza- klu ko bg aku gambar ko mesti cool sdh tu... bah send mms skarang... gambar ko paling seksi ok...

patung- ok... tapi aku nak jawatan untuk yang muda... ok... beradu tenaga... t aku yang kalah...

eliza said...

dato..seksi tu mungkin seksi..tp aku nda snggup la tanggung seksa..hehehe

Y E R N ain said...

bahahaha. sory la.. i slaku angelina jolie mana paham bahasa2 ejaan pasar ni.miakakaka.

Dato Paduka Masri said...

eliza- owh... ALHAMDULILLAH..... AMIN....

yernain- ko ka angelina jolie ni... bah ko hantar gambar seksi ko dulu tuk memastikan ko adalah angelina jolie... seksi seseksi bibir angelina jolie....

patungcendana said...

re: kuat sangat ke ab tu...boleh kalahkan kamu secara pyhsical...hehe

Y E R N ain said...

ustaz ckp nda boley.haram. lalala~

Dato Paduka Masri said...

patung-kuat... sebab die lagi besar dr aku...

yernain- na.... takut..... hahahahahaha...

Y E R N ain said...

x men la takut2. angelina jolie kn alim. ikut ckp ustaz. slalu masuk saf first lg. lalala.

Dato Paduka Masri said...

yernain- ceh.... ya saja la... daripada benjol.... lalalalala...

one love said...

sabor!!!

Dato Paduka Masri said...

onelove- dah cool dah ni kak... hehehehehe... kalau akak rajin tolong kol kan razor... sebab sy tak tau die ni kat mana???

patungcendana said...

oh...ab lebih besar rupanya...kau dengan ab buat la perjanjian....yakin je boleh dapat kan?...hehehe

patungcendana said...

memorandum of understanding


hahahahaha

dBa said...

sabar ye!!

LifeSaver said...

cute pon x!hensem apatah lagi!hahaha

niena kierana said...

hey kenapa ni kan?? siapa buat ko marah2 ni.. k ni komen iklas dari aku k...

bout cnta jrak jauh tu,depends ngan orang tu la.. aku penah merasa.. jauh putus.. dekat pun putus.. so pendek kata.. hati mo ikhlas.. ;)

BudAk hijAu said...

ko dh berjangkit ngn aku kew weh..emo xpasal2..cis!!

ko piyet jugk kew...?hahahaha..

apisz said...

sabor ye..hehe

Dato Paduka Masri said...

patung- memorandum... mana blh... kena jumpe face to face la... tuk berbincang... lalalalalala

dba- dah ok dah.....

lifesaver- ceh... belum jumpe lagi... t dah jumpe... mesti mr ke risau... lalalalalalala

nina- ngam tu dang... hahahahahaha

budakhijau- ceh.... ko ni... aku baru lepas la beb... hahahahahahaha.... bukan emo xpsl2 tp emo sebab soalan2 yg mcm syial....

Dato Paduka Masri said...

apisz- ok... dah pun besabo....

chi am said...

pjj.. ujian.

Dato Paduka Masri said...

chi am- mmg ujian sgt2....

sutera putih said...

Nak tumpang mjerit leh x dato'???
Huhuhu,,,
Salam.....

Dato Paduka Masri said...

suteraputih- jom... tapi kena serentak.... k.. klu tak kena ulang sampai pitching serupa dan serentak nada nye... ok... 1... 2.... 3......

sutera putih said...

Baik laaahhh,,,
huhuhu....
cayuk,,,
cayuk,,,