PROJEK ANAK YATIM BERSAMA BLOGGERS

Serius!!!!!

Aku akan melawat sebuah rumah anak yatim di area Klang. Pada 18hb January ni. Jadi aku menjemput dan mengharap bloggers yang rasa nak join aku dengan ikhlas untuk melawat rumah anak yatim tersebut. Semalaman aku kurang tidur bila aku terfikir bagaimana nak bantu mereka. Jadi aku rasa aku kena take step la.

Agenda lawatan aku ni ialah:
  • Mengetahui lokasi rumah ank yatim ni.
  • Keperluan mereka.
  • Berusaha mendapatkan sponsor dari mana-mana pihak.
Aku rasa aku terpanggil untuk mereka yang memerlukan. So, sape rasa nak pegi sila tinggalkan kritikan anda di entri ini atau di bahagian jeritan batin korang. Korang nak tengok mana satu rumah akan aku lawati sila tekan disini

20 comments:

ab geldofg said...

bgus..inssaallah aku join

Dato Paduka Masri said...

ok... ko tau no aku kn... kontek je.. bw la beras ke baju2 ko xpakai ke.. ye.. blh kn bro...

LotsOfLove-Pearls said...

Salam..
Tertarik sangat..

BudAk hijAu said...

mcm best jew...kak nurul pown ade plan nak wt cm nie...

Atira. said...

wahh.

Dato Paduka Masri said...

lotsoflove-pearls - jom la join....

Budak Hijau - mmg ni idea die... but i buat awl la... nak bagi semngat kat i n bloggers lain...

atira - meh la join....


all... join la... meh la... datg la... bawa je apa yg korang nak derma... ikhlas... kat klang ni...

razor said...

kalau aku kerja mcm dulu2 insyaAllah join. tapi kalau nganggur mcm sikalang, nak beli paper pun pow org.

susah lah. teruskan niat anda!

klau ada peluang nanti, aku ikut

Dato Paduka Masri said...

just join pun takpe... xkisah sangat... aku pun bukan ade duit sangat... hehehehehe....

chi am said...

bagusnya niat ko nih.. terpanggil aku..

Dato Paduka Masri said...

mari lah datang....

NoName said...

eh aku mau ikut.nanti aku bwk ape yang patut.tapi aku nak tau bape bilangan mereka sume

patungcendana said...

niat yang bagus...aku memang tersentuh kalau bab anak2 yatim ni sebab anak2 aku pun anak yatim...dah lebih 13 tahun...yang kedua dan ketiga memang langsung tak sempat kenal ayah mereka...tapi mereka lebih bernasib baik dari yang lain kerana aku masih ada untuk menjaga mereka...

little lady~ said...

nak ikut...

Dato Paduka Masri said...

semua yang nak pegi sila kontek aku... sebab aku akan pegi pagi... dan aku dah pun confirm ngan en. jalil.. seorang staf kat sana....

ab geldofg said...

amcm smbutan bro?

Dato Paduka Masri said...

macam tu la.... mc xbrp ramai je... tp aku pegi je la... sbb mmg niat aku nak buat mcm ni... ikhlas....

lea said...

nak join gak
=)

Dato Paduka Masri said...

Lea sila kontek aku klu nak knfirm kan.... ok... bawa apa2 yg patut....

miss juju said...

G0od luck to u all. nak g keje lak. tapi lau nak pas barang bolehkn?

Dato Paduka Masri said...

boleh aje.... i akan buat yg second on march or late feb.... apa2 hal i inform kat cni je...