Laporan Awal Tahun-January 9

Boring... Masuk ofis je dah stat menyakat member keje aku.. Itu la aku... Kadang-kadang bila masuk je ofis muka masam... Hehehehehehe...

Lepas je duduk d seat yang memang khas untuk aku on komputer terus berintenet.. Hehehe.. Blog ni buat aku ketagih... So skarang aku ni penagih blog... Ya penagih....

Buat keje yang aku malas nak buat... Sebab leceh sangat keje ni... Pakai autocad plak tu... MS excel senang je.. Ni autocad.. Aku tak la teror sangat cukup la tuk carik makan-makan sikit. Hehehehe...

Aku rasa aku kena motivasikan diri aku la untuk rajin bangun pagi pegi keje... Ni masuk kul 830 kul 8 aku bangun... 830 masa untuk breakfast.. Then kul 9 aku masuk keje... Lepas tu bukan buat keje... Dahtu plak tangguh-tangguh<--ngam ke ejaan ni??? keje....

Keje... Keje.... Keje....

Aku nak pegi site la... Ada tugas di sana.. dimana aku perlu selesaikan nya...

11 comments:

Nurul Harun said...

hahaha...
jadi laki senang, x perlu melawa mcm pompuan.
;p
tu yg bole bangun lambt kan.
wekk.
;p

kejer rerajen, jangan curik tulang!
(;

ab geldofg said...

ktagih tkpa lagi..jgn smpai mabuk...sb bnda2 yg mmabukkan tu haram hukumnya hehehehehe...macam ada orang mabuk naik kpal terbang...so hurum naik kpal trbang tu haram lah hukumnya heheheheh

chi am said...

tapi kontraktor biase gaji lagi banyak kan?

Dato Paduka Masri said...

Nurul - hehehehe... mmg pun... curi tulang tu kena ada ckit2... klu telampau straight pun ssh gak...

ab - haram ke??? mcm ustat2 plak ko ni... aku salu nek kapal terbang tau...

chi am - tengok kulit gak... bos ko ngan ko sama kulit kaya la ko.. mau tak gaji sampai 2 3 ribu + claim lg blh sampai 4 5 ribu...

one love said...

kerja, kerja kerja!

:)

Atira. said...

lol!

kebetulan i just finished my autocad assignment. xD

dekat dalam autocad lab ni.

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

oi ab..kalo mabuk laut plak cam ne?mabuk free ke..heh!heh!...blog sapa ni?

Dato Paduka Masri said...

onelove - keje la ni... hmph.....

atira - senang ke buat autocad?? suke tak??? bile dah salu buat jd bosan...

akupentoi - ni blog aku... Dato Paduka

ab geldofg said...

dah org ckp bnda2 yg mmabukkan tu harm...
*pduli apa aku blog sapa..

Dato Paduka Masri said...

ab - betul tu ustat... hehehehhee

little lady~ said...

kul 8 o 830 bangun....
subuh gajah ke bro?
kui9