Aku dan Asam Boi Kaler putih

Kul 1220 tengah hari... Aku tengok member ofis aku... Seorang pompuan sedang makan asam..

Aku: Ada lagi ka itu???

Member aku: Aik... You Pompuan ke???

Aku: Takda la.... I mengandung... Tengok perut i....

Semua member aku dalam ofis gelak... Hahahahaha.... Member aku bagi aku asam tersebut dan aku memakan nya... Agak sedap asam tersebut.... Sambil aku post entri ini biji asam tersebut masih lagi kemas ku main di dalam mulut ku...

Salah ka seorang lelaki memakan asam boi kaler putih????

14 comments:

Nurul Harun said...

x salah.
Nurul pun suka makan asam boi.
hehehehe..
=p

one love said...

makan asap cepat kurus~

cepat gak masuk spital..
hehehehe
:p

Dato Paduka Masri said...

kan... thanks menyokong saya... hahahahaha

Dato Paduka Masri said...

makan asap??????

Jake's Daughter said...

makan j..x salah pon...bukan kene tahan polis pon kalau org lelaki makan asam boi...

Dato Paduka Masri said...

tu yg i takut kot2 kena thn polis plak kan.... hehehehehe....

alia said...

ak rs ak je pmpuan yg tak suka mkn asam.

Dato Paduka Masri said...

ade gak minah cina kat opis aku ni... n member aku pya gf pun sama xsuka makan asam....

Lestat said...

aku tak salahkan asam..aku salahkan kawan ko yang kata ko perempuan padahal ko lelaki yang perutnya berlipat..hikhik.

ab geldofg said...

mkn asam tkpa..jgn kurang asam

zoe ana said...

woahhh asam...*drools*
hahaha.
btul ckp sis nurul, makan asam cepat kurus. huhuhu. (eh ke makan asap?) :P

makan ice cream malaysia yang dalam plastic pastu ada asam boi tu pun sedap jugak...*droolsdrools*

niena said...

elek mo masri.. makan saja bah.. salah satu cara buat ko kurus..tp tu diet nda bgus la..hahah..dlu aku kurus pun sebb melahap atu saja..sekali dapat sakit.. baru stop makan.. now aku dah nda tahan makan masin2..masam2.. bekirik mua..hahahha

patungcendana said...

x salah pun...kita bukan di zaman batu lagi...

err....salah ke perempuan main rugby?

Dato Paduka Masri said...

lestat - heheheh betul tu...

ab - kurang asam boleh makan asam...

zoe ana - hehehehehe... mmg eskrem tesebut sedap.... lebih2 lagi perisa milo...

niena - awu... banar tu dang...

patung cendana - boleh la.... lepas ni aku nak keutara kan persoalan salah ke laki pakai g-string.....