Gaya macam ni si razor cakap Dato Pompuan

Gaya macho macam ni Razor cakap aku pompuan...... Razor amacam terjawap ke persoalan yang melanda hati mu yang sentiasa runsing dan sistem tubuh mu yang sentiasa kekurangan hormon...

17 comments:

razor said...

ok, aku tarik balik semua puji2an, kata2 manis. baik sangka. niat nak belanja makan.bla bla bla

lalala


*dato ct kan pompuan jugak. tu yg aku bajed ko semanis dia.

huhu

Dato Paduka Masri said...

biar ko tau sape dato sebenarnya....

ingat nak nyanyi lagu dato siti.... biar la rahasia......

eliza said...

tempat itu juga yang menjadi pilihan untuk sesi bergambar kan..hehe

patungcendana said...

cute rupanya kamu ni...hehehe

Dato Paduka Masri said...

eliza - tempat tu la paling selisa o...

patung cendana - terima ksih atas pujian saudari... saya terasa kembang kecut d bahagian hidung....

niena kierana said...

patung - jgn puji dia lebih2...kang kamkin kembang dia..hahaha

ab geldofg said...

ko memang hsome...smpai tunang aku hmpir2 tgoda

patungcendana said...

kamu dgn ab siapa lagi cute...

tak pe niena...aku puji dia sekali...kamu kutuk dia 4 kali...sure tak kembang...maintain slim...hehehe

vidadarisakura said...

sumpah c tunang paci tu kena pugai oleh paci n sumpah juga kalu tunang yg dipugai itu buta kalau tegoda sama ko..haha

F A R Y N said...

busuk ar pic ni..
bau jamban..hak hak hak

BudAk hijAu said...

ayu seyh!!!hehehheheh...

LifeSaver said...

opssss...skit lagi aku tergoda..haha

Dato Paduka Masri said...

niena- ko ni ah.....

ab- biasa bro aset ade... hehehehehe...

patungcendana- hehehehe... mesti aku lagi slim then c ab tu... dan aku juga seksi-seksi sekali....

vida- sumpah aku nda faham....

faryn- manade busuk... eklusif ni tempat ni....

budakhijau- ayu kan.... belum jumpa lagi yg real punye... mesti ko pengsan la... hahahahaha....

lifesaver- nasib baik.... hehehehehe... kalau tak tambah la peminat nikan....

vidadarisakura said...

ko mimang..
labuan murtad



lallalala

zoe ana said...

awww,tiiiyuuuut
:P

LifeSaver said...

peminat ape?adakah ko seorang penyanyi atau pelakon??

FARIE said...

hehe..
dato chumel.. :)