More Project

Ini adalah kesinambungan dari projek anak yatim aku yang lalu. Aku dah decided ngan beberapa lagi pelopor blog untuk mengadakan lagi projek ini... Then aku masih lagi tercari-cari mana rumah anak yatim nak pegi. Dan aku mungkin memerlukan bantuan dari pelopor-pelopor blog yang lain untuk membantu. Harap saudara saudari sedia membantu.

Untuk mengonfirmkan diri anda dan memberi idea bernas kurniaan-Nya sila la komen entri ini. Sebab aku akan bercuti tuk blogging. Sape-sape yang tau no aku sila la kontek untuk pertanyaan lanjut. Aku harap kalian serius sebab aku tengah serius.

15 comments:

BudAk hijAu said...

aku support 100%
ape2 jz let me know!

Dato Paduka Masri said...

ok...
thanks hijau...

razor said...

tolong terjemahkan perkataan ini:

RESIGNED


lalalaalala

vidadarisakura said...

gudlak tanga nya!
hee

Dato Paduka Masri said...

Razor- xde dlm kmus pun..

Vida-makasih eyh.. Hehehe..

Lumut Pagi said...

dato paduka masri...

familiar...??

sape ye..

neway...semoga berjaya plan kamu...


weee...:D

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

moga berjaya...

eliza said...

di area mana mo buat ni?

Dato Paduka Masri said...

lumut pagi - thanks.... jom la join....

aku pentoi- jom join....

eliza- area selangor rasa nya... jom la join....

*i.am.me.for.myself* said...

bagus dan mulia aktiviti mcm ni
semoga berjalan dengan lancar :)

Dato Paduka Masri said...

terima kasih... jom join... tengah cari peserta ni....

eliza said...

dato ini project ada buat tabung ka?

Dato Paduka Masri said...

mo buat tabung tapi mo cari sapa2 yg boleh pegang tabung tu la...

eliza said...

ok..seperti yang kita bicara kan td ya :)

.::c!kzUrA::. said...

kalu tak de papehal, zura leh je join..insyaallah...

nnt buzz k.. :)