Mayday on Monday

Mayday.....!!! Mayday!!!!!!

Aduh memang malang tak berbaukan... Aku masuk ofis awal tuk buat repot pun dah kena marah bila repot tu salah.. Korang bukan nak tolong pun... Just tau suh aku buat ni buat tu... Ingat aku ni robot ke....

18 comments:

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

ko buat report polis jak..

j4l4k said...

Kesian seh...Lue kena tiaw biasalah gue pun malam tadi kena tiaw gak ngn boss pasal derma lepas tue lewat plak datang khoroje.Hehehe senyum sokma lah kawan.

patungcendana said...

senyum la sikit...imagine kamu dan ab pakai g-string...dah ketawa ke belum ni...ok skrg gi tulis semula report tu....hehehe :-)

NoName said...

ahh bestnye baru bgn tido :D hehehehe..lek2...x rempit la marah2..

Dato Paduka Masri said...

all-emosi aku terganggu akibat hormon tidak seimbang

razor said...

alamak, baru perasan ada mayday. tapi dah malam dah.

hehe

niena kierana said...

elek kau geng aaaa

Dato Paduka Masri said...

razor - takpe.... nti aku mayday lagi....

niena - ok dah

patungcendana said...

still got the blues???

Dato Paduka Masri said...

patungcendana-still got a blues for u..... tau lagu tu... best kan...

aKu..DiA...kAmU said...

Lar...ko bukan robot ker?? Aku igt robot tadi tu yg suruh cuci bulldozer...kui..kui..kui..

Dato Paduka Masri said...

ade lak... aku ni mesin la.... huh...

vidadarisakura said...

laa..pikirku kaw ani rubut tah..hee

sharamli said...

aqbeh..dh nm p0n slh...
xkn nk puji k0t...
hua3...
sab0 je la

ab geldofg said...

nsib baik ada blog..ada jugalah tmpa mluah prasaan

.::c!kzUrA::. said...

ait...

biase la tu..da nama pon bos..marah ikut suke je..sabar je la k... :)

patungcendana said...

yup.sangat suka lagu tu...

Dato Paduka Masri said...

vida - hmm.... nasib la kan....

shramli - ala.... salu die puji je... yang marah ni plak member aku... tapi die lg senior la... aku buat keje die nengok tlg susun2 je... apa kes...

ab - memang betul... rasa nak pakai g-string je tau... hahahahaha

cikzura - skali2 puji la....

patungcendana - hehehehe.... memang best lagu tu....