Aku dan Asam Boi Kaler putih Part 2 - Kesan sampingan akibat nak kurus sangat

So aku baru je kena kesan die tengah hari tadi. Antara simptom - simptom nya ialah:
  1. Sakit perut tak ikut masa yang sesuai.
  2. Terkentut-kentut.
  3. Rasa nak buang air besar. Tapi tak gak.
  4. Hilang selera makan.
  5. Ni ending die, tergesa-gesa ke tandas berhampiran tuk menyahtinja..
So, sape nak kurus join la makan asam boi kaler putih ni.. Best siot...!!!!!

p/s: ni kalau kontraktor nak bertukar menjadi doktor ni...

14 comments:

ab geldofg said...

gmok lah bst ;)

Dato Paduka Masri said...

ade lak... aku nak ade sixpax kat perut

niena said...

hehehe.. kalau ko minum "natural clenx tea" for sure kau leh kurus masri... test la..aku dah..and perkembangan bgus when ada yg jumpa aku now and said : niena u dah nampak kurus sikit.. so apa lagi.. p ko cari tea ni d watson or gardian...

Dato Paduka Masri said...

xmo... syg perut belipat...
hahahahaha...

niena said...

kata mau "ade sixpax kat perut"

Dato Paduka Masri said...

saja ja....

eiza in the house.. said...

hehehe..peyut berlipat ker..tp bukan boyot ekk??

Dato Paduka Masri said...

haah.. tk bonyot tapi belipat... nape nak mcm tu gak ke....

patungcendana said...

kamu nak kurus sebab nak pakai g-string ya.

bila nak keluar entry 'salahkah lelaki pakai g-string?...hehehe... :-)

Dato Paduka Masri said...

hehehehehehe... amboi suke sangat... nanti i ade crita pasal g-string dan lelaki.... hahahahaha....

o-y-e-t-t said...

lu amatur lagik makan asam..wa dah khatam sumer asam2 nih..kecuali asam halia..tp asam boi kaler putih tu terbaik beb

NoName said...

asam kaler merah lagi terbaik.save duit beli lipstik :D

F A R Y N said...

boroi itu comel..lalala

Dato Paduka Masri said...

oyet - asam halia best pe.....

Noname - mmg la... tu la org laki xbrpa suka makan asam merah tu...

faryn - pandangan yg boleh di terima....