Zaman

Video ni pertama kali aku tonton. Sebelum ni aku tidak sama sekali tahu video lagu ni macam ni. Kelakar gila.

21 comments:

Fahruzzaman said...

kenapa disebut2 nama aku itu....

hahaha!

~0~ said...

klakar siot....da la baju warna warni...hehehehhe

LifeSaver said...

kah3..lagu zaman dolu2

Dato Paduka Masri said...

fahruzzaman - nasib la bro... hahahahahaha...



-0- - kaler2 tu yg mcm pelangi tu....




lifesaver - hahahahahahahahaha... zaman ko kecik2 dulu kan... lalalalalalalal..... siap ko nak tukar nama jadi fiona kan....

jude said...

hair style fiona langsung tak kena! lagu zmn akak jd kanak2 riang nih!

jude said...

dan, satu lg true story, back to late 90's, ntah cemana boleh tersangkut pulak dgn abg si Adik (Fazril) yg name Faizal tu... nak pancing lain, dpt lain lak... tp itu duluuuuuuuuuu!!

Dato Paduka Masri said...

kakjude - kompom akak nak jadi fiona gak masa tu kan kak.....

Dato Paduka Masri said...

kakjude - hahahahahahahahaha..... true story eyh.... hahahaha

jude said...

ah! takde masenye nak jd Fiona! sungguh tak trendy.. tp kan..akak mmg attached gile2 dgn dorang ni sampai email address pun lain mcm....jaymee4u2c@...... ahahahahahaha!

Dato Paduka Masri said...

kakjude - hahahahahahahaa..... mmg 4u2c la akak.... ada lagi satu lagu best dorang... tajuk kenangan cinta... hahahahahahaha... layan....

jude said...

Darling I Love U gak yg best!

Dato Paduka Masri said...

kakjude - haah.... tu pun best.... tapi kenangan cinta tu lagi best... hahahahaha...

jude said...

try layan NICO lak..

Dato Paduka Masri said...

kakjude - sah... akak memang rap dulu2.... hahahaha.... mesti akak ada baju kaler2 pelangikan....

jude said...

ceh! rantai cd pun ade dik oi...cd player je yg belom gantung kat leher nih!

Dato Paduka Masri said...

kakjude - hahahaaha..... topi siap ada besi2 lagi...

sayanghasni @ yus said...

tak sangka kelakar pulak bila ditonton semula hari ni..
tapi masa tu rasa cam best jer..
bak kat hubby,
kita tak sejiwa ler...
saya rock kapak..
awak budak rappers....
wakkaakkaakkkaa........

vidadarisakura said...

ko pun kompom nyanyi lagu piona utk gepren ko dulu2 kan.

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

hahaha. agak2 la beskal nk kejor jip. lawak gaban

Donut said...

wah,,,sukanya

Diloz said...

kalau kau nak tau yang paling tinggi tu abang aku.

syhh.jgn bagi tau org.