Saya Semasa Berangan

Aku. Ini zaman aku amat ketagih kepada Bob Marley. Sakit buat rambut macam ni. Serius. Dan sila abaikan nota-nota serta keadaan background.

Rasa-rasa korang kalau aku meminang 'nya' macam ni kena terima tak oleh bakal mertua aku? Harap-harap boleh di terima.

20 comments:

Y E R N ain said...

takut2 ko kena umban pasu.

kasver kasi msk dlm songkok. amacam? hahaha!

tqa said...

huahaha..
papa dia ckp mcm ni..
"owh.. no woman no cry kn? xyah pinang ank aku!"

kay said...

stylo..tapi stail gini selalu org tua tak suka..

mEiZ AraNda said...

hehehhe
wallawehhhh..red lock beb...;p

tp sure mandy x basah n x lengkap..
kompom mak dia hambat ko ngan penyapu..
hehhehe

This is Mine said...

aiyak!!!

dpm kah ini??

*aku cam tak caye je..


p/s:kalau bapak dia sama interest ngan ko, maybe boleh kot.... haha~

;)

ifahruzzaman said...

huih!!
aku takut kenduri kawin tkr gi kenduri arwah plak.

kahkah

Dato Paduka Masri said...

yernain - ceh... mana cool mcm tu... hahahahahahaha...


tqa - hahahahahahahahahaha.... nengok papa die pun nak rambut mcm tu...


kay - tul tu... hahahahahaha...


mandi basah la.... cuma rambut jrg la kena basah kan... hehehehehehehe...



farah - pecayalah..... itu aku...



ifahruzzaman - hahahahahahahaha.... mintak2 la jgn beb....

eliza said...

apa pasal bekeridak dinding blkag tu...opp sila abaikan pulak...hehehe

~d!b@~ said...

kalo mak mertua tu trime, akak akan saiko suh dia pk byk kali..

bukan mak mertua jak *nya* pon akak akan saiko suh pk byk kali..

lalalallalala

haha!

alaaa ingt x pe akak citer dlm keta? yg penting hati maw baik kan? dan jgn mudah putus asa bah hehe :P

Monkey D Luffy said...

walaweh... rambut tak basuh tu

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

erk. canteeekkk rambut.

aku rs bapak dia terima. (tipu)

vidadarisakura said...

fuh..

memang dasar nyah la ko weh!
"nya" ko pun terus menyahtanjikan ko..

lalala

mrblind said...

peh..ori ke tu brader..

Dato Paduka Masri said...

eliza - abaikan....

kakdiba - serius betul apa yg akak cakap hari tu... org ingat...


monkeydluffy - memang la...


hazerin - ceh... ko memberi harapan palsu...



vida - mana ko tau????



mrblind - x... sambung ngan rmbut lain... sakit siot nak sambung....

sharamli said...

sah jadik menantu kesayangan

Dato Paduka Masri said...

sharamli - hahahahahaha... mesti la...

A a D i I ? said...

perhhh..lawa siot rambut!
hoho~

Dato Paduka Masri said...

aadil - thanks... hahahahahahaha... sakit o....

LifeSaver said...

kalo aku..sure aku yg reject..bukan mak aku.hahaha

Dato Paduka Masri said...

lifesaver - ko dah kawin la... hahahahahahhaahha...