PROJEK ANAK YATIM BERSAMA BLOGGERS EDISI KHAS

Edisi Khas Di awal pagi seawal pukul 5 pagi tu. Loser aku rasa apabila tebangun awal macam ni. Edisi khas di pagi jumaat ini pagi yang mulia pagi yang mana para isteri banyak kena tukar cadar dan si suami tersenyum lebar sambil sarapan bak kata MR.BLIND.

Lokasi: Zubaidah Nasi Kandar, Danau Kota (Sebelah Tapak Uptown Danau Kota)
Masa Berkumpul: 9 pagi
Acara dijangka bermula: 10 pagi


Ada masalah sila hubungi aku jangan malu jangan segan. Malu bertanya sesat jalan. Tepuk dada tanya selera. Sekian terima kasih.

Update: Aku letak peta lokasi kat sini. Sila rujuk peta di bawah untuk lokasi perjumpaan dan lokasi rumah anak yatim yang ingin di tuju.


View Larger Map

24 comments:

patungcendana said...

selamat pagi jumaat... anakku...hehehe...good luck with your project...

err...kenapa isteri2 kena tukar cadar?...:-)

This is Mine said...

uih~

awal2 je ak rase ak nk sesat dh...

muehehehe~

papehal, ak cntct ko ek....

huhu~

Dato Paduka Masri said...

patung- slamat pagi jumaat ma... hehehehe... tukar cadar... tepuk dada tanya selera.... hahahahaha

thisismine- ok...... just msg atau kol ye...

~d!b@~ said...

huh? mandai2 je c masri nih.. cadar la senyum la sarapan la

jangan masuk campur hal rumah tangga orang, x baik.. ~lalallalala
hahahahhaha

oye, by today ptg / seawal pg sok akak bank in duit... nnt akak roger k?

Dato Paduka Masri said...

kakdiba- ok... dah bank in inform k...

sharamli said...

anak kncing k0t kt cadar...

Dato Paduka Masri said...

sharamli- ye kot??? tapi nape plak si suami senyum2...

lalalalalala

miezi said...

bro,
aku ada masukkan sikit sumbangan tadi. dari aku dgn sorang hamba Allah.
Ahad ni macam tak dpt join. Ada hal, but sure I will try my best.

Syazsy said...

nnt buat lagi satu okay? syazsy mau datang buat amal jariah dan bermain-main sama anak-anak itu :)

isteri tukar cadar? kenapakah..?

Dato Paduka Masri said...

miezi- thanks bro.... xpe... klu sempat ko dtg la.... terima kasih eyh...

syazsy- hm... mgkn boleh di laksanakan.... hehehehehe....

razor said...

tatau nak tulis apa.

resigned

Dato Paduka Masri said...

razor- dah lapuk dah ko punye resignation tu....

F A R Y N said...

tengku kamarul,
mya tak dapek nak ikut...ada kelas ballet...huhuhuhuhu

eliza said...

tukar cadar? msti kencing malam di katil ni..ishh

Dato Paduka Masri said...

faryn- xpe mya... tengku faham akan hobi mya..

eliza- tu la tu....

Monkey D Luffy said...

walaupun bujang... aku puas dengan malam jumaat smlm... hahaha

IT'S Me N.a.N.a said...

nana nak join..tp, x dapat join.da lar dekat jer...
aper2 pun semoga kiter ikhlas menolong dan allah berkati aper yg kiter dah niatkan yep..huhhuuu...

Dato Paduka Masri said...

monkeydeluffy- apakah rasianye???

jude said...

amboi..liarnya imaginasi ttg cadar, isteri dan suami tu... apepun, gud luck atas projek anda.. hjt hati nak ikut, tp apekan daya, terikat dgn program lain..

Dato Paduka Masri said...

nana- xpe... nextime eyh.... hehehehehe....

jude- o... ye ke... xpe... nextime ade lagi kot.... hehehehe

vidadarisakura said...

gudlak kamu!

friendszone said...

Hello friend that was amazing i am vishalini from india.I found your name in my Friends Blog roll.I found your Blog is intresting so what i have done is that i have added u in my Blog Friends list.So i think u can also add me in your blog list and share your experience with me.Ok friend see u in next post.Bye. http://friendszone.wordpress.com/

mrblind said...

apa cadar-cadar ni..hahhaa

tasikmerah said...

ingat cadar. ingat blind! ha ha.


err... dh tamat tempoh ke blom nih?