Bunga Angkasa

Nasib la aku bukan remaja masa zaman lagu ni. Tengok saja pada pakaian hero dan heroin video klip ni.. Agak drastik bagi aku untuk mengenakan nya...

Tambahan pula dengan gaya nyanyian yang agak keras itu...

20 comments:

This is Mine said...

gile ar "feel" dia kat lagu nie..

huhu~

*bru ak tahu, camnie rupenye official vids lagu nie..

jom!! kita karaoke lagi nie yok?? ngeee~

patungcendana said...

pasal tak leh tengok ni...huhuhu

~d!b@~ said...

hahaha lagu2 lame ni skali skala dengar memang layannnn :P

err agak drastik utk masri mengenakannya?
rasenya baru semalam akak nampak masri dress up camtu? ~lalalalalala haha!

a.b geldofg said...

Contractor...dah jadi pgulas lagu pulak nmpaknya

ifahruzzaman said...

hahahaa...
sudah tukar jd pengkritik ka..

Y E R N ain said...

sy blm lahir tym ni..
hahaha!

Y E R N ain said...

bikin pengsan. kluar suda arteri di leher dia. hahaha.

niena kierana said...

sandi.. napa jua lagu lama ku masukan ani kian.. hahaha..

kay said...

pergh..lagu layan..banyak note tinggi2 ni..

mrblind said...

peh..ali xpdc..suci lagi muka masa tu..ahhaa

Dato Paduka Masri said...

farah - karaoke.... habis kerongkong aku nti...

patung - sabar ma... t mesti boleh tengok...

kakdiba - huh.... mnda... tu pakaian zaman muda sekarang... tu lain la kak...

ab - mcm nak kena tukar profesion la bro.... hahahahahaha...

ifahruzzaman - nak convert la ni... temasuk gambar2 yg ko sedia kan akan di kritik pedas...

yern - tu la... arteri dia nampak keras sdh o... mcm mn tu dokter???

nina - nada yg lama... nada jua yg baru tu kali...

kay - hahahahaha... kena ngan ko ke lagu ni...

mrblind - haah... suci gila... tengok je pakaian die... hehehehehe

Monkey D Luffy said...

zaman sekarang pun 'keras' gak pakaian diorang... hehehe

Dato Paduka Masri said...

monkeydluffy - haah... yg paki seluar ketat kaler2 cerah spt oren biru muda pink kuning....

arfahadnan said...

huhuhu...

time aku kat site dulu ader sorang peminat tegar terhadap lagu ni..

aku boleh dgr mungkin lebih 50 kali lagu ni berkumdang di HP dier.. haih..

niena kierana said...

haha.. au bah wang.. tp clipnya atu lah yg bikin pelik tu.. :P

ps:lgu kenangan ko sama siapa?? yg ko nda leh lupa tu ka?

patungcendana said...

selagi dunia berputar, masalah sentiasa ada...I'm ok anakku...aku kan warrior princess...hehehe...

aku tunggu kau sampai ke kuantan...:-)

Dato Paduka Masri said...

arfahadnan - aik... keje sebagai pe eyh????

nina - atu tah tu dang... hehehehehehe... ani lagu fav kawan ku...

patung - ok ma.... tgu eyh.... smpai t aku bagi tau ma...

Y E R N ain said...

potong, buang. biar mati. hahaha.

A a D i I ? said...

layan rock kapak seh!!
erkkk..rock kapak ka tangkap leleh ka?
hmmmm...

Dato Paduka Masri said...

yern - bah... ko doktor... ko la buat...

Aadil - layan je la.... hahahahahahah