Penat

Entah kenapa 2 3 hari ni cepat sangat aku penat. Padahal bukan ada kerja banyak-banyak sangat. Nak begerak pun susah. Semalam ia datang lagi. Sakit gila.


Updated: Kenapa la perangai perempuan depan meja aku ni macam babi. Kejap ok, kejap macam sial. Apa dia ingat aku diam tanda aku kalah. Tunggu saja la.

14 comments:

aishah_conteng_je said...

kamu bunyinya macam perempuan pms la dato..

nanti kita pegi bercuti di bali ye...hilangkan penat~

Dato Paduka Masri said...

aishah - free ke???? hehehehehe....

aishah_conteng_je said...

khas untuk kamu~

ngeeeee

muhammad fairuz bin jaafar said...

kasi karate jurus ke lapan ke tengkuk pompuan tu tepat pada sudut 45 darjah.. haiiiyaaahhh!!!

Dato Paduka Masri said...

aishah - hehehehehehe... blushing....




pai - awu.. mau saja ni...

sunshine said...

salam. baru hari ni nk view/baca ur blog. kononnya sblm ni nk stop dari berblogging tp xbole la plak...hahaha...mmg lawak....tergelak akak baca kau punya profile...best la blog ni. so, camne kisah perjalanan ke asrama penyayang nur iman hari tu? akak mlm td pergi hantar ikan kat sana. selalu2 visit blog akak ye! apa kata kita link...nk?

sharamli said...

penah tgk perangai babi ke?

Dato Paduka Masri said...

kakfarah - ok kita link... perjalanan ok akak boleh baca entri nya ada kat bulan 3 pya bahagian....





sharamli - penah.....

tqa said...

haha. PMS punya kes kot~

Lifesaver said...

perangai perempuan mana tu?

Dato Paduka Masri said...

tqa - hahahahahahaha...



lifesaver - ni ha depan ni je.... nampak tak...

vidadarisakura said...

PMS.


PERIOD MASRI SEKARANG.
HAHA

Monkey D Luffy said...

wah ada perang dengan opis mate

body ko perlu senaman tu

Dato Paduka Masri said...

vida - ces..... ni yg bikin gaduh ni tau....





luffy - itu la... kena snaman ni.... kasi lumpat bintang 2 3 kali ok ni....