Kerja Yang Hebat!!!

Dalam waktu kerja aku boleh buat benda yang di senaraikan di bawah:-

  1. Bayar-bayar bil.
  2. Makan cendol dan rojak mee di tepi jalan dan rasanya superb.
  3. Gunting rambut.
  4. Servis kereta.
  5. Tidur.
  6. Pegi bank in duit.
  7. Borak dengan india yang jual digi.
  8. Urus pembelian kereta member sebab aku tolong die buat loan dan sebagainya.
Hebatkan!!!!!! Semua aku buat dalam masa beberapa jam sahaja.

20 comments:

Dato Paduka Masri said...

1st!!!!! so xde sape nak jadi 1st... ok... sekian... kakakakakakaka....

Lifesaver said...

eiii!aku 1st!!

ko keje ke tak ni?

Dato Paduka Masri said...

lifesaver - keje... sori eyh... aku dah 1st... kakakakakakaka... hebat kan aku... sendiri post sendiri komen....

qishie said...

senget la ko ni masri.

ko jgn lupa ko ngumpat dgn macik cleaner..
ltk lam senarai.

Dato Paduka Masri said...

aqilah - akak cleaner opis aku ni indon la.... mana la aku faham... klu ko ngumpat ngan akak indon ok kot... kakakakakak...

j4l4k said...

Work smart not work hard...caya lah lu Datuk.

p/s:mengulor tue jgn jauh2 sgt

atle ♥ waT¡e said...

btl ckp J4l4k..setuju 100%!

haruan tasek said...

biasa je tu... klu bos pun lg boleh. aku pun sama

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

hebat la jugaakkk..

sharamli said...

bank in duit kt sp?
aku check td xmas0k2 p0m

Liliyuli said...

pergh! minta sainnnnnnnnnnnn...ekeke

ayampinko said...

cet sudah biasa la kawan..kalau pandai set time ngular..banyak la dapat..tgk wayang pun bisa..

Monkey D Luffy said...

itu yg best kerja jalan2 ni

hehehe

~d!b@~ said...

hurmmm cam ponteng kerja jak ni?

lari2 sana, lari2 sini..

sib baik deting teda dlm senarai hahaha

qishie said...

haha

sumpah rasa mau sepak ko.

nama penuh aku takmo tulis?


zzzzzz

A a D i I ? said...

dasar kaki ngular! cehh..

sutera putih said...

hebat2,,,,
ni kejer + menjadi ulaq nama dia,,,
sekian...
;p

razor said...

show off!!


lalala

mrblind said...

belum cukup hebat..berak tak masuk..hahaha

mo0ney said...

cempiang dengar menangis ni sbb ko lagi power dr dia