Hari Jumaat Yang Ramai Kaum Wanita

Hari jumaat memang ramai kaun wanita di Jusco Bukit Tinggi ni. Selalu aku perhatikan. Bukan aku tak sembahyang jumaat. Tapi aku kadang-kadang makan kat 'food court' dalam jusco tu. Saja-saja tukar angin. Tak pun ada member yang baik hati membelanja aku makan kat sana.

Sambil-sambil tu aku cuci-cuci mata la. Sebab ramai wanita mengenakan baju kebaya. Tapi agak seksi. Hairan aku. Hari biasa tak macam tu. Hari jumaat juga lah di pakai baju macam tu. Gila apa.

Belum lagi tu. Ada yang bertudung. Tapi bawak balak. Balak dorang tu belum akil baligh lagi ke?


Sekian terima kasih.

12 comments:

cik syazni said...

I loike this..haha! ah kadang2 tu time2 solat jumat kat tgh2 tu la, dalam kul 1.45.. tu la tetibe ramai laki2 melayu kuar dr panggung..aiyak!

LifeSaver said...

sokong cik syazni...
ramai gi wayang jusco bkt tinggi tu...

balak diaorg tu bukan belum akil baligh tapi dah x waras..x waras..mana leh sembahyang!ahahaha

~d!b@~ said...

iskkk melayu yang semakin layu huhu~

tah2 yang masri jmpe tu melayu ja bah bukan islam? tp memang ramai la lelaki melayu yang menyedihkan

harap2 masri x gitu la ye :)

patungcendana said...

erk...balak tu apa?

Y E R N ain said...

bf dia period ba kali.
blm mandi wajib.

niEna laNiy said...

hahaaa...
saya tau...
bf dorang tu baru mumaiyis..
hahahaa

Monkey D Luffy said...

balak diorang tak sembahyang jumaat?

kayu balak kot

aishah_conteng_je said...

bila saya jumpa lelaki hari jumaat..saya suka tengok jam dan tanya pada kawan...hari ni bukan jumaat ke?malaikat cuti?

=D

ohh..aishah suka berbaju kurung pink di hari jumaat~

mo0ney said...

~bila saya jumpa lelaki hari jumaat..saya suka tengok jam dan tanya pada kawan...hari ni bukan jumaat ke?malaikat cuti?~

satu ayat tg cool...kagum kat ko aisyah

vidadarisakura said...

eleh.
ko pun cam miatu jua.

kan?

kan?

qishie said...

kalau pasal sukan lak.

ada je laki yang kita nampak sehari suntuk kat court.

aku saspek dorg period.

A a D i I ? said...

pempuan zaman sekarang.....

hari laen pkai seluar. hari jumaat konon2 nak sopan so pkai kebaya. nak pkai baju kurung, tak ikut shape body la pulak.

haha!