Aku ingatkan ni blog Budak Hijau...

Sape tak kenal ngan budak hijau. Aku ingat ini blog die juga. Rupanya pelanduk 2 serupa. Ke budakhijau ni yang curi idea mamat ni. Ataukah ini jodoh (bermaksud yang telah di terjemah melalui tesaurus bahasa melayu dewan membawa maksud kata nama pasangan, teman kawan, lawan, saing, kelamin;menjodohkan kata kerja mempertemukan, mempertalikan, mengikatkan, mempertunangkan, mengahwinkan, menikahkan;(antonim) menceraikan;penjodohankata namapertemuan, pertunangan, perkahwinan, pernikahan;(antonim) penceraian.)



Misteri Nusantara!!!!!


PS: sila klik di bahagian yang berkenaan.

30 comments:

vidadarisakura said...

ada suda calon c yan.
haha

Dato Paduka Masri said...

vida - hahahahahaha... lucu kan...

aloy_paradoks said...

yela,,,, kalau gua pun gua kompius gak..... tagline sama....

Liliyuli said...

kebetulan je tu..jgn amek kisah..sebab dorang tak kisah..hahaha

sharamli said...

tapi tu kan fikri kacak...sah mach0 thp cipan ..hua3

ayampinko said...

kisah ker diowang pasal nie..
hem ader yang mati nie kang...
bomba tolong..

Dato Paduka Masri said...

aloy - tu la... hahahahaha....



liliyuli - ye la... ade dorang kesah...



sharamli - ko ni tak elok macam tu... sian fikri tu..



ayampinko - kakakakakakakakaka....

Lifesaver said...

nmpk gayanya blogger bertemu jodoh...

patungcendana said...

suratan atau kebetulan? :-)

Dato Paduka Masri said...

lifesaver - hahahahahaha....

Dato Paduka Masri said...

ma.patung - kena ngan lagu tu kot... hahahahahahahahaha

~d!b@~ said...

suke2 je c masri wat gosip hahahaha

kebetulan bah!

tapi xtau la kebetulan tu de sebab lain?

lalaalalalla

F A R Y N said...

jodoh budak hijau dah sampai...
marilah kita mendoakan agar mereka berkekalan selamanya..amin..









hahahahahahaa

ayampinko said...

nak kata mamat nie yang tiru tak juga sebab dier start dulu..
hem budak ijau yang tiru..tak mungkin..
nie kebetulan nie..

jodoh..hehehe..no komen..
aperla yang si budak ijau nak komen ek..????

cik syazni said...

hehehe...

aishah_conteng_je said...

kalau kenduri nanti boleh tak buat menu masak kampung je?
tak best la asyik nasi minyak je..

pastu nanti theme kaler nye ijau ke?

boleh jugak ijau pink kan..

comeynyeee...

BudAk hijAu said...

babi la....

ase cm ciabi dowh!!hahaha..

xpew..klu jodoh x kemana...hahahha..

BudAk hijAu said...

sial typo!!

cibai..

Fikri: Kacaknya! said...

Wah, seronoknya gosip.....

Nak join la.

Dato Paduka Masri said...

kakdiba - ha... akak pun sma pe... kikiki....



faryn - amin!!!!!



ayampinko - kita tggu dan lihat... kikiki...



ciksyazni - he.....



aishah - ok... betulll..



yan - ko terima seadanya ok yan... hehehehehehe....




fikri - ok jom join... sebab ni berkaitan dengan ko n member aku sorang ni... kakakakakaka...

ayampinko said...

aku dah kata dah..ader yang mati nie..
budak ijau dah marah dah..
siap typo giler babas..

tips = pepandai la fikri..

F A R Y N said...

semoga bdk hijau dan fitri kacak berkekalan selamanya....

aku nak sponsorkan diri jadi pengapit yan..hahahaha

yan,pengapit ko ni import from korea ok...mahal woooo...

aku kasi FOC je semata2 ko...

tengku,u jadi pengapit fitri kacak ok...

lalalalalala

Dato Paduka Masri said...

ayampinko - kakakakakakakaka.... die mmg salu tebabas... typo queen...



faryn - hahahahaha... ok mya.... nti tengku jadi pengapit... lalalalalalala...

sultan said...

benda2 macam ni takde kaitan dengan konspirasi pihak kerajaan ke...

Dato Paduka Masri said...

sultan - xde kot... hahahahaha... xtau la klau ngan pihak amerika...

A a D i I ? said...

apsal aku tabole bukak link tu? haihh...musykil aku..

Dato Paduka Masri said...

aadil - link mana???

A a D i I ? said...

link yg ko bubuh kat tulisan 'aku' tu..

A a D i I ? said...

eh salah.
link yg kat tulisan 'ini' tu..

Dato Paduka Masri said...

aadil - dapat la... dapat....