Kurangkan Berat Badan

Oleh kerana aku sedang mengurangkan berat badan aku (Bukan aku saja, 'nya' aku pun terlibat sama), aku telah meng'google'kan cara-cara yang paling sesuai untuk mengurangkan berat badan. Jadi result nya ada di sini.

Ini bagi aku adalah cara paling senang, sesuai dan sihat untuk mengurangkan berat badan. Jadi kepada mereka yang pada mulanya mempunyai berat 47kg dan sekarang meningkat kepada 71.5kg lalu ingin mengurangkan berat badan aku syorkan kamu mengikuti cara-cara yang betul untuk berdiet.


P/S: Untuk diet seimbang aku syorkan korang khatam kan buku ini.

18 comments:

ayampinko said...

aku simpulkan nko takkan turun..makin naik aderla...

Liliyuli said...

berat wa sekarang 46kg...kemungkinan akan naik lagi..huh

niEna hailani said...

aku da berjaya turun 5kg...
tp bkn coz diet..
tp kene cirit birit melampau...
hahaaa....

apekate ko mkn julap..
msti cpt turun kn?

mEiZ AraNda said...

kamu da khatam ek?
berjaya x?

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

ko memang berbakat!! tahniah kerana berjaya mempengaruhi aku mbukak link itu. selalunya link2 yg lain aku x bukak. hoh!!

aloy_paradoks said...

lu makan roti je..

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu mkn kenduri kt blog gua.Ada ulam ulam kampung
Follow terus pun xpa lagi bagus.

Blog gua dah tak seimbang.Gua tgk budak2 ramai dah berat ke belah punk.

patungcendana said...

kurangkan berat?...nak nak nak...

Dato Paduka Masri said...

ayam - naik??? xde la... hahahaha...


liliyuli - hahahahahaha... sila ikuti arahan itu...

niena - julap??? ni yg kena test ni...

meizaranda - belum.... hehehehe...

hazerin - kakakakakaka... sebab ko.................(isi tempat kosong)

aloy - haah... biskut je..

fdausamad - ok...

ma.patung - hehehehe.. jom...

sayanghasni @ yus said...

yang terakhir tu yang aku tengah buat sekarang..
berat tak turun lagi..tapi jisim badan dah kurang dah..sebab jam dah longgar hihihiii

Dato Paduka Masri said...

yus - hahahahaha... kena tukar tali jam la pulak...

kay said...

hahaha..berusaha la..

Dato Paduka Masri said...

kay - sedang la ni... hahahahaha...

rj.zyra said...

Selamat menurunkan berat badan. Put your mind to it, pasti boleh :)

Salam ziarah.

~d!b@~ said...

errr last skali aritu akak dgr de dak tu naik lg 2 kilo!

pe citer ni bah?
kasik kurang ka kasik tambah ni? hahaha

Donut said...

konfident kurus eh?

fifa. said...

usaha terus.
;)

Lifesaver said...

btol ke berat ko 2??