Kalau Aku Seorang Robot

Aku adalah robot. Tapi bukan robot yang jahat. Aku robot yang baik. Yang punyai hati dan perasaa dan juga belas kasihan. Banyak pekara yang ingin aku buat kalau aku adalah robot. Terutama membantu manusia. Tapi manusia kadang-kadang ego. Anggap diri mereka tuhan. Suka-suka tangkap orang tu, tangkap orang ni. Lepas tu siap tembak-tembak.

Ah... Bunuh saja manusia itu. Biarkan Skynet berkuasa.

16 comments:

haruan tasek said...

macam marah kat polis aje nie

tuntung said...

ciss!!
tuntungman akan menegakkan keadilan!!

tuntungkita.blogspot.com

Dato Paduka Masri said...

haruan - hahahahahaha... aku xcakap apa2 eyh.... hahahahaha...



tuntung - hahahahahaha... ayuh bersama -sama...

aishah_conteng_je said...

pengaruh terminator ke??

i robot?

takmo lah...transformer lagi cool

bumblebee ku sayang~

mEiZ AraNda said...

nak jadi IROBOT ker?

ayampinko said...

terminator la konon..ok cite tu tak besh..nko jadi nko jerla..nanti 'nya' lari plak..

eiza in the house.. said...

ape kata jadi power rangers jek lagi best..byk kuasa..dan yg ptg awek muda selalu..huhu

patungcendana said...

jadi patung la best...hehehe

Dato Paduka Masri said...

aishah - hahahahahaha.. terminator kan hebat...




meizaranda - hahahahahaha... iRobot pun ok je...




ayam - hehehehe... betul...




eiza - awek muda ke awet muda???





ma.patung - pun best gak...

j4l4k said...

Skynet mcm nama company antar parcel jer...

A a D i I ? said...

kalo ko robot, musti ko makin tak ensem. wakaka!

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

itupon kalauuuuu.. hehehe. aku sudah kembali dari sana..

Basuh Baju said...

robot tak ada nafsu..kau nak jadi ke? haha

Dato Paduka Masri said...

j4l4k - kakakakakakaka... haah kan...





aadil - tp aku robot....




hazerin - wah2 gembira nampak...



basuhbaju - nak... lagi elok jd nya... kurang dosa...

F A R Y N said...

jadi BABY la best..
ley naik MAS secara percuma...
wakakakakakakakakakaa

Lifesaver said...

aku suka jadi manusia lagi..lalala