Keputusan Bakal Di Buat

Aku tahu sekarang dan dengan yakin aku pasti siapa yang mencadangkan aku masuk ke site kembali. Aku tahu siapa orang tu. Kau ingat aku suka sangat duduk site. Kau akan buat ko rasa susah sebagai balasan atas budi bicara kau.

...................

"You pilih sekarang, site atau office?" Soal bos aku. Siapa yang pandai-pandai cucuk bos suruh aku masuk site lagi ni. "I think better i ambil kedua-dua sekali. Site dan office." Lalu senyuman di bibir bos aku terukir. "Ok kita tengok la samada untuk projek baru ni perlukan you dekat site atau office."

Dalam hati aku berkata "Memang sudah confirm pun. Tak payah nak buat suspen la bos. Damn siapa punya angkara ini."

17 comments:

ayampinko said...

padan muka nko..hahah lek r kat site boleh tido..

Dato Paduka Masri said...

ayam - wei kat site lagi teruk wei...

Miss Izah Mohamed said...

lorh.. ade jugak ke yg men dengki2 ni.. adeh..
sabor ye..
ape2 keputusan pn kene trime laa nant

haruan tasek said...

ada musuh dalam selimut ke

j4l4k said...

Rileks bro...jwpan objektif tue ade kt entri loe sebelum nie ahaksss...poliTIKUS tempat kerja mejengkelkn.

niEna hailani said...

site???? panas!!! xsuke2

cam aku lak yg kene
heheee....

mira amair said...

dok site best pa..leh tido dlm site opis..tambah2 masa bulan posa..hihihihi..

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

emm..bior ko tmbah hitam manis ye. tahniah!!!

ala..klu duk opis tp asyik kna maki dgn pompuan, apa guna beb

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

masak ooo...

Monkey D Luffy said...

kompeni kecik yg bermasalah ni

en.Adam said...

xbleh la kau nak mengular layan blog kan??haha

Basuh Baju said...

politik tempat kerja..hehe

ayampinko said...

ek..hem berenti.. keje seven eleven..
-peace

sayanghasni @ yus said...

ade kena mengena ngan entry lepas ker??
buruknyer perangai orang tu kann??/

hati adalah organ yang paling senang ditakluki Syaitan..kerana itu Allah kurniakan kita dengan akal untuk mengimbanginyer..

Lifesaver said...

ermmm..ko pilih la baik2

Siti NurJ3nab said...

kalau duk side alamatnyer

blog berabuk lah..hhahha

Seth Synner said...

HA HA HA HA HA HA HA! boss ko ngan ko same la mas! ko couple la ngan die. HAHAHAHAHA!