Petang itu kami jadi tourist kat Batu Caves


Serius.... Dah lama aku duk kat semenanjung ni.. 30hb 11 ni la first time aku lepak kat batu caves.. Konon nak ajak member aku punya adek cuti-cuti malaysia... Last-last cuti kat Batu caves...

Gambar yang kat atas sekali tu, gambar orang dancing... Aku rasa dalam banyak-banyak tarian tarian kaum india paling best... Dah la serentak tambah plak ngan aksesori hiasan diri yang dorang pakai masa menari... Aku yakin kalau masuk pertandingan menari mesti Tarian ni menang...

Yang gambar bawah tu, gambar aku la... Tengah posing dekat ngan patung... Besar kan aku dari patung tu.....

2 comments:

one love said...

a ah! besar dari patung!

eh, i love indian dance!!!
warna warni!

saya suka kaler maler! sampai kawan saya kata, "macam keling"

and peduli apa! hahahaah! saya suka :)

Dato Paduka Masri said...

hehehe ye ke... i dari dulu if dah tgk indian movie yang best saje la... mesti suke tgk mcm mana dorang nari... best... serentak.... paling layan cite sivaji the boss.... pergh....!!!!