Lu Tito ka???

Pegerakan kete aku tak la laju mana... Lalu kawasan jalan yang sempit... "ok follow van ni je la... slow-slow je... Lagipun bukan rush sangat pun...."

Tiba kat simpang tifa aku pandang ke kanan... Takde kete pun.. "fine boleh jalan ni"...

Eheh... Bang!!!!!!

Satu dentuman dihadapan ku.... "Aduh van ni nape plak behenti ni.... " Aku kuar cepat-cepat dari kete... Dan yang penting aku tetap salah.... Tengok takde apa-apa pun van tu... Mahupun kete aku pun langsung tak nampak apa-apa kecederaan...

"Lu tito ke??" Sergah die kat aku... Aku counter attack "lu berenti apahal"..

Die balas "Sudah la..." Aku jerit "Takde hal ah... Ok...."

Yang aku heran apahal aku jerit... Mungkin menghadapi masalah psikologi kot....

17 comments:

hanis said...

umor mude... cepat naw ko jadi datuk paduka...

kagum aku... ngeh3...

selamat berkenalan!

Dato Paduka Masri said...

salam perkenalan...

Biasa la.... tengok orang ma...

*bongkak sungguh ayat di atas

one love said...

hahahaha!

lu tito ke?!

hahahahah!

Dato Paduka Masri said...

tak ate la....

hihihihihi

chuppy said...

sabah ka labuan?
kalau labuan aku mau cadbury perisa cashew nut sama top deck banyak2..

Dato Paduka Masri said...

Labuan...

but now at klang-kepong-KL.....

macam mana tu????

chuppy said...

x balik labuan lagi?
rindu ny aku mau bekurapak brunei.
hua3..

Dato Paduka Masri said...

nanti la.... pandai kan ko????

miezi said...

haha..
tido mana leh drive..ckp kat org tuh

chuppy said...

pandai sikit2 ja heheh..

BudAk hijAu said...

lu mmg saiko lah beb!! :P

pemikir lapuk said...

hahahahah...smangat rendahlah tu....hahahahaha..pi jumpa bomoh...hahaha

Dato Paduka Masri said...

miezi - tu yg aku jerit kat die kot....

chuppy - o... so bila kan dating... terus2 bw dating... hahahahaha

Budak hijau - kena makan ubat la ni kan... atau masuk xmen...

pemikir lapuk - ko ade bomoh yang ko suggest patut aku pegi ke????

chuppy said...

awu nah, trus dating hahha..
pelan2 tah..

Dato Paduka Masri said...

hahahahahahaha... besa la.... itu nama nya agresif.... huhuhuhuhu....

pemikir lapuk said...

bnyak..ko nak yg hrga brapa...?

Dato Paduka Masri said...

wah... main harga2 ni yg pyh ni... kena sebut harga gak ke???