Menjelmalah Idea Mencurah-curah

Menaip tanpa arah tujuan adalah kemahiran aku. Memang aku selalu menaip tanpa arah tujuan. Penting ke tidak aku pun malas la nak cakap. Setiap kali ada mood aku nak menaip mesti tiba-tiba hilang idea. Kadang-kadang masa bawa kereta tu ada juga idea terlintas tapi bila depan komputer 'social networks' pula yang terlintas. 

Ok. Awal-awal tahun macam ni rasa macam mau ambil cuti 2 3 hari. Tapi bila tengok-tengok tarikh masa yang paling sesuai cuti ialah tahun baru cina ni. Sebab boleh sambung-sambung sampai 2 3 hari. Kalau dulu sah-sah cuti sampai seminggu dua. 

Bingung. 

P/S: Apa laman web yang sesuai untuk letak-letak gambar? Kalau tahu tolong tunjukan.

3 comments:

Puan Capa said...

kalo tak tau, nak tunjukkan ke?

sharamli said...

nak buat apa idea?

alcapone said...

FLICKER LA BANG...