Perindustrian Blogger Bersatu (PBB)

Aku mengikuti satu kumpulan blogger di facebook yang di beri nama Perindustrian Blogger Bersatu. Ramai juga ahli-ahli perindustrian dalam tu. Ada aktiviti nak buat lepas raya nanti. Tapi sape-sape yang dah konpom nak pegi pun aku tak pasti. Sebab sehingga hari ini aku masih lagi menunggu ahli-ahli dan bukan ahli yang nak join melepak. Dengar-dengar nak lepak kat Port Dickson.

Jadi, siapa-siapa yang rasa ingin pegi sila inform aku secepat mungkin sebab perisiden nak kira-kira bajet.

Sila tinggalkan kesan anda agar aku bisa mengunjungi anda semula.

Kerjasama anda semua amat lah di hargai. Sekian terima kasih.

10 comments:

sharamli said...

da tukar erk..
catatanse0rangk0ntrakt0r

~d!b@~ said...

wah!
sound interesting! heeeeeee

ayampinko said...

aku join..
kira aku sekali

Pekerja Kontrak said...

sharamli - haah... dah tukar dah....

kakdiba - apa lagi kak... sila konpem kan la...

ayam-ok bro cantek... aku dah kire ko... wei ada aktviti hujung minggu ni... kat shah alam....

chromosome XX said...

aktiviti apa weyh weekend ni?

puspawarna said...

huhuhu....
mcam beshhh jerr ni...

Pekerja Kontrak said...

chromo - ko buka link ni eyh....http://aloyparadoks.blogspot.com/

puspawarna - meh la join... meh...

patungcendana said...

pegi tak aloy punya event?

Pekerja Kontrak said...

ma.patung - xtau lagi...

niEna hailani said...

nak join...
cam menarik jee