Jadual Hari Ini: Edisi Sepantas Kilat

  1. Seawal 8 pagi aku dah redo aku punya claim. Progress Claim.
  2. Kemudian aku dah melayri internet sampai kul 10 pagi yang mana kemudian nya aku berjumpa dengan mr. Ho.
  3. Lepas sahaja berjumpa beliau aku pergi makan breakfast then pegi bank cash out RM 4500.00 untuk gaji pekeje indonesia. Tapi petang pun aku kena cash out lagi. Banyak duit.
  4. Balik semula ke ofis aku buat beberapa keje cikai-cikai.
  5. Lepas lunch ni aku nak pegi merayau-rayau dekat site sambil cari konsultan nak tandatangan claim aku.

2 comments:

one love said...

best kan kalau keja sesingkat entry kita?

hehehe best :p

Dato Paduka Masri said...

tu la... mmg best klu singkat mcm tu... tapi mcm mn nak buat... hehehe