Hairan Dunia Hiburan

Dengan adanya ruangan Twitter dan Facebook, macam-macam boleh terjadi. Macam-macam aktiviti boleh di lakukan.

Antara yang paling aku alert adalah kalau artis-artis gaduh. Kalau dorang ni gaduh, habis semua diungkit dari makan minum sehingga pakaian, dari tolong menolong hingga pinjam meminjam. Semua ni di post kan di ruangan Twitter dan Facebook. Siapa bagi nama-nama samaran lagi. Diva sangkak la, bapuk murah la. Macam-macam la. Masing-masing tak ngaku kalah. Masing-masing nak menang siapa pemaki paling 'king'.

Hairan betul aku sikap artis kita yang cuba memartabatkan dunia hiburan kita ni. Ada saja cerita yang mengarut. Sampai aku rasa aku pun taip benda-benda mengarut ni.

P/S: Kan aku dah cakap, aku rasa aku dah jadi pengkritik dunia hiburan kelas bawah ni.

4 comments:

sharamli said...

mengarut sungg0h

Nzyrahun said...

yurp betul tu,sampai privacy sendiri pun nak bagi tahu public

razyk said...

best la n3 awak - like ;p

Pekerja Kontrak said...

sharamli - itulah pasal...

nzyrahun - hahahahahaha... tu la samapai buka aib sendiri...

razor - bongok.... hahahahahahahaha