tadi aku training macam navy

serius.. Dah lama aku tak naik speedbot nak ke labuan. Salu aku naik feri kenderaan je. Best dan selamat. Kalau naik speedbot jadi macam training navy pulak. hehehe.

Mengharung lautan bergelora bukan lah adat dalam hidup ku. Namun aku mesti jua mengharunganya. Ombak macam nak tebalikan bot tu je. Aku dah stat pucatkan muka ku. Dalam hati ku berkata "habis lah tebalik bot ni".

Entah bila la aku berani nak naik speedbot.

5 comments:

kelasiMuda said...

banarkan boy?
hehehe
atu selepas PONG_PONG baru tah kan naik bot...

muhammad fairuz bin jaafar said...

aku comment dari PDA. mcm? testing technokogi. jgn lupa pong2.. hehe..

Dato Paduka Masri said...

inda blh tu... begagar lutut mun naik bot lapas pong2...

Saya lah Halmi B said...

kami stidi ari tu sm si azrul,berkelana ke KK 24 jam.rasa mcm ada mission sj hahahah

Dato Paduka Masri said...

atu special ops kamu tu...